Ugrás a tartalomra
top

KÖRNYEZETBARÁT VEZETÉS? – A CLEAN ADVANTAGE -EL

UMWELTFREUNDLICH FAHREN?
UMWELTFREUNDLICH FAHREN?

A klímaváltozás mindannyiunkat érinti! Éppen ezért mi és ügyfeleink is részt veszünk a károsanyag-kibocsájtás problémájának újragondolásában, így elérhetővé tesszük Önöknek a Clean Advantage programot, amely a klímasemleges vezetést támogatja.

Váljon részesévé ennek a szívből jövő kezdeményezésnek és védje aktívan bolygónkat minden egyes megtett kilométerrel!

„Ez az egy bolygónk!”

A Clean Advantage program keretében minden tankolásánál literenként 2,45 Ft-tal hozzájárul környezetvédelmi projektek támogatásához.

Ezzel nem csak segíthet megelőzni a klímakatasztrófát, de új perspektívába is helyezheti vállalatát!

Mutassa meg ügyfeleinek, hogy mennyire

  • innovatív
  • társadalmilag elkötelezett
  • környezettudatos és
  • fenntartható a vállalkozása!

Így többek közt tanúsítványokat is rendelhet weboldalának.

Szívesen bemutatjuk környezetvédelmi projektjeinket és azt a kezdeményezést, amely mindennél fontosabb számunkra: Clean Advantage program

Még nem követi a tiszta utat? Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül az ügyfélszolgálatunkkal és jelentkezzen tagnak még ma!

Regisztráljon telefonon a +36 199 93402 telefonszámon vagy e-mailben a ugyfelszolgalat@fleetcor.hu címen.

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni Magyarországon.

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: