Ugrás a tartalomra
top

Tisztelt Ügyfelünk!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd. Bízunk benne, hogy a belföldi érvényességű Shell kártyái által nyújtott szolgáltatásunkat az új hálózatban is élvezik majd. A kártyát minden típusú üzemanyag vásárlására használhatja, beleértve az AdBlue és az LP gáz vásárlását is. Egyéb kérdések esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. E-mail: kapcsolato@fleetcor.hu; T: +36 1 999 3402 (Külföldről is hívható) - hétfőtől péntekig (8:00 - 17:00)

 

FLEETCOR-HÍREK
– LEGYEN NAPRAKÉSZ

Tankolási korlátozások a Shell-nél

Partnerünk, a Shell korlátozta a tankolásokat bizonyos töltőállomásaikon.

Tudjon meg többet

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd.

Tudjon meg többet

Bárhol is legyen - mi továbbra Önnel vagyunk!

A FleetCor még mindig ott van az Önnek! Szolgáltatásaink zavarmentesen működnek, és mi azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

Tudjon meg többet
bg

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: