Ugrás a tartalomra
top

ÁTLÁTHATÓ TANKOLÁSOK A FLEETCORRAL

Mit értünk átlátható tankolás alatt? Hogyan működik? Nagyon egyszerűen – a FLEETCOR listaárával!

Annak érdekében, hogy az üzemanyagárakról áttekintése legyen, kitaláltunk az Ön számára valami nagyon speciálisat. A napi listaárak mellett Shell üzemanyagkártyával rendelkező ügyfeleinknek nem kell a folyamatosan változó kútárak miatt aggódniuk.

Előnyei az Ön számára:

 

100 % FLEXIBILITÁS
Tankoljon mindenhol azonos áron Magyarországon.

100% ÁTLÁTHATÓSÁG
A fix árakat bármikor megtekintheti online.

100%-OS BIZTONSÁG
Tökéletes módja a flottakezelés optimalizálásának.

100% ELŐNYÖK
Megtakarítások tankolásainak tervezése során.

Hogyan működik valójában? Összefoglaltuk a leggyakoribb kérdéseket ezzel kapcsolatban:

A napi fix üzemanyagár egy stabil, fix literenkénti ár, amely minden üzemanyag tranzakcióra kiterjed, ezért 100%-os áttekintést biztosít tankolási szokásaiban és a flottakezelésben.

A literenkénti ár naponta 16 órakor jelenik meg a MyFLEETCOR ügyfélfiókjában. 24 órán át érvényes és megtekinthető az online felületen a „Hírek” szekcióban.

A napi fix üzemanyagár a magyarországi átlagár alapján kerül kiszámításra.

A MyFLEETCOR felületen üzemanyagonként szerepel a fix ár. A fix ár az következő üzemanyagokra érvényes a Shell töltőállomásokon: Diesel AGO, Unleaded - Medium octane, Diesel Plus, Unleaded-Shell High Perf, Unleaded-Shell High Perf Race, Fuel Economy Diesel( AGO Low Sulphur), V - Power Diesel.

Szeretné Ön is, hogy tankolásai átláthatóak legyenek? Legyen Ön is a FLEETCOR ügyfele és igényelje meg Shell kártyáját még ma!

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni Magyarországon.

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: