Ugrás a tartalomra
top

SZERZŐI JOG ÉS FELELŐSSÉGKIZÁRÁS

Szerzői jog és jogi nyilatkozat

Bár a FLEETCOR Hungary Kft. (FLEETCOR)  folyamatosan áttekinti a honlap tartalmát, a honlapon közölt információkat minden kifejezett vagy vélelmezett garancia nélkül bocsátja rendelkezésre, korlátozás nélkül beleértve ebbe az adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciát is.

A FLEETCOR  úgy véli, hogy a honlapon közölt információk pontosak, de előfordulhatnak hibák vagy pontatlanságok; ezekért a hibákért vagy pontatlanságokért a FLEETCOR nem vállal semmilyen felelősséget.

A honlapra jogi feltételek és kikötések vonatkoznak, ezért minden látogatónak el kell ismernie a FLEETCOR korlátozott hozzáférésű területein a tartalom, anyagok, eljárások, képességek, jelleg és lényeg (együttesen „tartalom”) értékét és védelmének fontosságát. A látogatók tudomásul veszik, hogy a FLEETCOR kifejezett előzetes írásbeli beleegyezése nélkül nincs joguk vagy engedélyük a tartalom vagy a FLEETCOR védjegy használatára.

FLEETCOR Hungary Kft. | H-1068 Budapest | Dózsa György út 84/B. | Magyarország Cégjegyzékszám: 01-09-199865 | Adószám: 25103272-2-42

SZERVEZETÜNK

A FLEETCOR egy, az Egyesül Államokban bejegyzett, nemzetközi vállalat, amelynek vezető szerepe van a pénzügyi szolgáltatások piacán.
Néhány adat rólunk:


3,8 milliárd dollár

Éves bevétel

2 milliárd

Tranzakció évente

több, mint 800 ezer

boldog ügyfél

több, mint 9 ezer

munkavállaló világszerte

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SZERVEZETRŐL

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: