Ugrás a tartalomra

VÁLASSZON ÜZEMANYAGKÁRTYÁT
MOST ÉS KEZDJE EL AZ IGÉNYLÉST

Vásároljon üzemanyagkártyát vállalkozása számára

Használja a FLEETCOR praktikus üzemanyagkártyáit vállalata életében. Az okosmegoldásainknak hála számos előnyre tehet szert. Az üzemanyagkártyák használata minden vállalatnak megéri! Nem elég, hogy jobban figyelemmel tudja követni az üzemanyagköltségeket, emellett egy egyszerű megoldást is biztosítunk azok csökkentésére.

Tudjon meg többet

Üzemanyagkártya használata

Ezen felül megtakaríthatja a pénzügyi részleg papírmunkáját. És akkor még nem is beszéltünk arról a biztonságról, amelyet a készpénztől mentes, PIN-kóddal védett vásárlási módszer jelent

Válassza ki a megfelelő üzemanyagkártyát
vállalata számára most:

Shell kártya

Kapjon exkluzív, literenként 5 centes
üzemanyag-kedvezményt.

Könnyedén, kényelmesen és készpénzhasználat nélkül beszerezheti a Shell kiváló minőségű üzemanyagait. Velünk létrehozhat egy olyan egyéni üzemanyagkártyát, amely megfelel szükségleteinek – egy integrált ellátás flottája számára.

Széleskörű hálózat

A Shell-kártyával akár 200 magyarországi és 38 000 európai töltőállomásnál tankolhat.

Forma 1 minőségű üzemanyagok

A Shell minőségi üzemanyagai segítenek még erősebbé teszik autóját és segítenek megóvni annak motorját.

Megtakarítási lehetőségek és promóciók

A Shell-kártyájával Ön nem csak a különleges feltételeket élvezhető, hanem időszakonként változó különleges ajánlatainkat is kihasználhatja.

Kiemelkedő szolgáltatások

A Shell kiváló minősége és szolgáltatásai tapasztalaton és az ügyfélközpontú hozzáálláson alapulnak

Személyre szabott üzemanyagkártya

Válassza ki Shell-kártyájának jellemzőit a vállalata egyéni szükségletei alapján

Két díjszabási lehetőség

Válassza ki a vállalkozásának megfelelő kártyát

6,98 FT bruttó

A KÁRTYÁINKRÓL –
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Az alábbi szekcióban összegyűjtöttünk néhány információt és megválaszoltunk néhány kérdést:

Kérjük, használja visszahívás szolgálatásunkat vagy megtalálhatja minden kapcsolati adatunkat elérhetőségeinket jelen lap alsó részén. Állunk rendelkezésére minden hétköznap 08:00-tól 17:00-ig. Pénteken 08:00-tól 14:30-ig.

Összesen pár lépésből áll az üzemanyagkártya megrendelése. Először általános adatokat kell megadnia a vállalatáról. Ezután egy hitelellenőrzés kerül lebonyolításra – ha Ön nem található meg a rendszerünkben, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 199 93403). A következő lépésben egyedileg beállíthatja kártyáit és szükség esetén kijelölhet további szolgáltatásokat. Majd válassza ki a kívánt fizetési módot.

Könnyedén igényelhet egy üzemanyagkártyát az online rendelési rendszerünkön keresztül. Kérjük, legyenek a keze ügyében az alábbi adatok: Vállalatának adószáma, becsült havi fogyasztás, a sofőr neve vagy a jármű rendszáma, illetve a fizetési adatok.

Minden kártyán PIN-kód által védett, így még ha el is veszíti őket, akkor sem éri semmilyen veszteség. A jövőben nem kell kiküldeni sofőrjeit készpénzzel, biztosítása kétséges. Ezen felül egy csalásgátló rendszerünk is van, amely valós időben azonosítja és jelenti a gyanúsnak ítélt tevékenységeket.

Az üzemanyagkártyák mellett szóló legfontosabb ok valószínűleg a leegyszerűsödő könyvelés. A külön nyugták összegyűjtése helyett egyszerűen fizethet a kártyával és a számlázási időszak végén egyetlen számlát fog kapni tőlünk. Ezen felül további előnyökhöz is juthat a választott termék típusától függően.

Alapvetően bármilyen vállalat, cég vagy szervezet igényelhet üzemanyagkártyát a FLEETCOR-tól. A vásárlás során nincs minimálisan kötelező mennyiség. Ezen felül bármikor megszüntetheti a kártyát, nincs határozott idejű szerződési idő.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje meg, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg