Ugrás a tartalomra

VÁLASSZON ÜZEMANYAGKÁRTYÁT MOST ÉS KEZDJE EL AZ IGÉNYLÉST

Vásároljon üzemanyagkártyát vállalkozása számára

Használja a FLEETCOR praktikus üzemanyagkártyáit vállalata életében. Az okosmegoldásainknak hála számos előnyre tehet szert. Az üzemanyagkártyák használata minden vállalatnak megéri! Nem elég, hogy jobban figyelemmel tudja követni az üzemanyagköltségeket, emellett egy egyszerű megoldást is biztosítunk azok csökkentésére.

Tudjon meg többet

Üzemanyagkártya használata

Ezen felül megtakaríthatja a pénzügyi részleg papírmunkáját. És akkor még nem is beszéltünk arról a biztonságról, amelyet a készpénztől mentes, PIN-kóddal védett vásárlási módszer jelent

Válassza ki a megfelelő üzemanyagkártyát
vállalata számára most:

SHELL KÁRTYA

Kapjon exkluzív literenkénti kedvezményt az üzemanyagárból.

Könnyedén, kényelmesen és készpénzhasználat nélkül beszerezheti a Shell kiváló minőségű üzemanyagait. Velünk létrehozhat egy olyan egyéni üzemanyagkártyát, amely megfelel szükségleteinek – egy integrált ellátás flottája számára.

Széleskörű hálózat

A Shell-kártyával akár 200 magyarországi és 26 000 európai töltőállomásnál tankolhat.

Forma 1 minőségű üzemanyagok

A Shell minőségi üzemanyagai segítenek még erősebbé teszik autóját és segítenek megóvni annak motorját.

Megtakarítási lehetőségek és promóciók

A Shell-kártyájával Ön nem csak a különleges feltételeket élvezhető, hanem időszakonként változó különleges ajánlatainkat is kihasználhatja.

Kiemelkedő szolgáltatások

A Shell kiváló minősége és szolgáltatásai tapasztalaton és az ügyfélközpontú hozzáálláson alapulnak

Személyre szabott üzemanyagkártya

Válassza ki Shell-kártyájának jellemzőit a vállalata egyéni szükségletei alapján

Két díjszabási lehetőség

Válassza ki a vállalkozásának megfelelő kártyát

6,98 FT bruttó
SHELL CARD

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÜZEMANYAGKÁRTYA?

Kezelje a flottáját úgy, hogy közben részletesen rálát üzemanyagköltségeire a Fleetcor üzemanyagkártyáinak segítségével. A flottakezelés időigényes és költséges tevékenység, a munkavállalók útnyilvántartásainak a feldolgozásáról már nem is beszélve.

TEHÁT HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÜZEMANYAGKÁRTYA?

Az üzemanyagkártyát a megrendelést és átvételt követően egyszerűen csak kezdje el azonnal használni! Amikor tankolnia kell, keresse fel a legközelebbi Shell vagy Shell partner benzinkutat, ott tankoljon a szokásos módon, majd fizessen úgy az üzemanyagkártyával a pultnál, mint azt bármely bank- vagy hitelkártya esetében tenné. Minden saját (vagy munkavállalói) üzemanyag-vásárlása követhető az ügyfélfiókban, ráadásul összevont számlát fog kapni minden tranzakcióról.

Milyen termékeket vásárolhatok
üzemanyagkártyával?

Benzin

Benzin

Üzemanyagkártyájával az összes elérhető benzinváltozatot megvásárolhatja, beleértve a Shell prémium Fuel Save és V-Power üzemanyagát is.

Gázolaj

Gázolaj

Üzemanyagkártyájával az összes elérhető benzinváltozatot megvásárolhatja, beleértve a Shell prémium Fuel Save és V-Power üzemanyagát is.

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Kifogyott a szélvédőmosó vagy motorolaj a benzinkútnál? Ezeket is megvásárolhatja a kártyánkkal. Tulajdonképpen eldöntheti, hogy engedélyezi-e ezeket a vásárlásokat a járművezetőknek.

HOGYAN SEGÍTIK AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁK A VÁLLALKOZÁSÁT?

1

Üzemanyagkártya használata

Azáltal, hogy egyetlen számlát kap az összes üzemanyagköltségéről, nem csak időt és pénzt takarít meg, de betekintést nyerhet a költségekbe is, és így azonosíthatja, mire költ túl sokat. Az üzemanyagköltségek mellett betekintést nyerhet a járművezetők viselkedésébe is, mivel minden üzemanyagkártyánk személyre szabható, és megmutatja, milyen utat tesznek meg az alkalmazottak, és melyek a kedvenc töltőállomásaik.

2

Olcsóbb tankolás üzemanyagkártyával

Szolgáltatásunk igénybevételével pénzt is megtakaríthat, mivel üzemanyagkártyáinkkal jelentős literenkénti kedvezményt kap, valamint üzemanyagtöltő állomások kiterjedt hálózatához férhet hozzá. Amellett, hogy a hagyományos Shell töltőállomásokon is lehet tankolni, vannak Shell expressz töltőállomások is, és a hálózat részeként a Mobilpetrol Shell partnerállomások is hozzáférhetők.

3

Pénzmegtakarítás üzemanyagkártyával

Üzemanyagkártyáinkkal csökkentheti a munkavállalói nyilatkozatok szükségességét. Ez azt jelenti, hogy időt takarít meg azzal, hogy minden számlát közvetlenül az Ön által kiválasztott e-mail címre kap, így a papíralapú nyomtatványok és bizonylatok szükségtelenné válnak.

Hogyan takaríthat meg pénzt az üzemanyagkártyával

Mint említettük, az üzemanyagkártya több okból is előnyös az Ön vállalkozása számára. Ezen belül a költségmegtakarítás is további előnyt jelent. Az üzemanyagkártyák használata flottája számára többféle költségelőnnyel jár.

  • Adminisztráció üzemanyagkártyával

    Amellett, hogy kedvezményesen vásárolhat üzemanyagot, rengeteg időt megtakaríthat vállalkozásán belül. Az üzemanyagkártya segítségével kevesebb időt kell fordítania az adminisztrációra, mivel havonta egyetlen számlát kap a flotta üzemanyag- és üzemanyaggal kapcsolatos vásárlásairól. Ha flottája számára üzemanyagkártyát választ, nincs többé szüksége munkavállalói nyilatkozatokra, ami időhatékonyabbá teszi az ügyintézést, és a munkavállalóknak sincs szükségük nyugtákra, ami azt jelenti, hogy nem lehet adminisztratív hibákat elkövetni, és így növelheti vállalkozása munkájának hatékonyságát.

  • Kedvezményes üzemanyag üzemanyagkártyával

    Üzemanyagkártyáinkkal kedvezményes üzemanyagárakban és egyéb exkluzív kedvezményekben részesülhet. Üzemanyagkártyáinkhoz kedvezmények és ajánlatok járnak, Shell kártyánkkal literenként bruttó 6,98 Ft-ot takaríthat meg. Alkalmazásunkkal a legközelebbi vagy legolcsóbb benzinkutakat is megkeresheti.

>

NEMZETKÖZI ADÓVISSZATÉRÍTÉSEK

ADÓVISSZATÉRÍTÉS AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁVAL

Partnerünkkel, az EasyTrip szolgáltatóval azért dolgozunk együtt, hogy nemzetközi adóvisszatérítési szolgáltatást kínálhassunk a flottája számára. A FLEETCOR és az EasyTrip közötti partneri együttműködésnek köszönhetően az összes nemzetközi adókövetelését feldolgoztathatja, és akár 92% mértékű visszatérítést kaphat a külföldön megfizetett adókból. Itt tudhat meg többet az adóvisszatérítési szolgáltatásunkról.

SHELL CARD

SHELL CARD

A Shell-kártya az ideális fizetési megoldás az üzleti ügyfeleink számára. Ez a prémium üzemanyagkártya a Shell-minőség mellett az egyedülálló…

RÉSZLETEK

RÁADÁSUL ÜZEMANYAGKÁRTYÁINK EGÉSZ EURÓPÁBAN – BELEÉRTVE AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOT ÉS ÍRORSZÁGOT IS – HASZNÁLHATÓK.

Üzemanyag-megtakarítások

Kedvezményes üzemanyagajánlatok

A Fleetcor üzemanyagkártyák használatával Ön azonnal jogosult az exkluzív, kedvezményes üzemanyagajánlatokra. A Fleetcor literenként 6,98 forint kedvezményt biztosít az üzemanyagok árából. Mindezek mellett fix áras üzemanyagtöltéssel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy Ön minden töltőállomáson ugyanazt az árat fizeti, helyszíntől függetlenül.

SZOLGÁLTATÁSAINK

FLEETCOR-ügyfélként Ön hasznos szolgáltatásokhoz és eszközökhöz fér hozzá. A további szolgáltatásainkkal további lehetőségeket szeretnénk ajánlani Önnek – még az üzemanyagkártyán

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg:

A KÁRTYÁINKRÓL –
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Az alábbi szekcióban összegyűjtöttünk néhány információt és megválaszoltunk néhány kérdést:

Kérjük, használja visszahívás szolgálatásunkat vagy megtalálhatja minden kapcsolati adatunkat elérhetőségeinket jelen lap alsó részén. Állunk rendelkezésére minden hétköznap 08:00-tól 17:00-ig. Pénteken 08:00-tól 14:30-ig.

Összesen pár lépésből áll az üzemanyagkártya megrendelése. Először általános adatokat kell megadnia a vállalatáról. Ezután egy hitelellenőrzés kerül lebonyolításra – ha Ön nem található meg a rendszerünkben, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 199 93403). A következő lépésben egyedileg beállíthatja kártyáit és szükség esetén kijelölhet további szolgáltatásokat. Majd válassza ki a kívánt fizetési módot.

Könnyedén igényelhet egy üzemanyagkártyát az online rendelési rendszerünkön keresztül. Kérjük, legyenek a keze ügyében az alábbi adatok: Vállalatának adószáma, becsült havi fogyasztás, a sofőr neve vagy a jármű rendszáma, illetve a fizetési adatok.

Minden kártyán PIN-kód által védett, így még ha el is veszíti őket, akkor sem éri semmilyen veszteség. A jövőben nem kell kiküldeni sofőrjeit készpénzzel, biztosítása kétséges. Ezen felül egy csalásgátló rendszerünk is van, amely valós időben azonosítja és jelenti a gyanúsnak ítélt tevékenységeket.

Az üzemanyagkártyák mellett szóló legfontosabb ok valószínűleg a leegyszerűsödő könyvelés. A külön nyugták összegyűjtése helyett egyszerűen fizethet a kártyával és a számlázási időszak végén egyetlen számlát fog kapni tőlünk. Ezen felül további előnyökhöz is juthat a választott termék típusától függően.

Alapvetően bármilyen vállalat, cég vagy szervezet igényelhet üzemanyagkártyát a FLEETCOR-tól. A vásárlás során nincs minimálisan kötelező mennyiség. Ezen felül bármikor megszüntetheti a kártyát, nincs határozott idejű szerződési idő.