Ugrás a tartalomra

SHELL CARD – A LEGJOBB ÜZEMANYAGKÁRTYA CÉGEK ÉS VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

A Shell-kártya az ideális fizetési megoldás az üzleti ügyfeleink számára. Ez a prémium üzemanyagkártya a Shell-minőség mellett az egyedülálló szolgáltatásainkat is tartalmazza, amely lehetővé teszi Önnek a könnyed és hatékony flottakezelést.

VÁLJON ÜGYFELÜNKKÉ MOST
6,98 FT bruttó
SHELL CARD

SHELL KÁRTYA

Főbb díjszabási lehetőségek:

Kedvezmény a magyarországi Shell kutakon
Kedvezményes autómosás a magyarországi Shell állomásokon
Fizetési mód – banki átutalás
Havi számlavezetési díj
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj partner kutakon
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj Shell kutakon
Nemzetközi üzemanyag és nem üzemanyag tranzakciós díj

Shell kártya PRO

Olyanoknak szóló lehetőség, akik:

  • Mindig szeretik tudni, hogy mennyit fognak fizetni a kártyákért
  • Autói mindig úton vannak, sokat utazik
  • Alkalmanként nemzetközi tranzakciókat hajt végre
Legjobb
ajánlat
Kedvezmény a magyarországi Shell kutakon 6,98 FT BRUTTÓ (5,50 FT NETTÓ)
Kedvezményes autómosás a magyarországi Shell állomásokon 5%
Fizetési mód – banki átutalás 200 Ft
Havi számlavezetési díj 500 Ft
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj partner kutakon Díjmentes
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj Shell kutakon 0.2%
Nemzetközi üzemanyag és nem üzemanyag tranzakciós díj 5.0%

Shell kártya SMART

Intelligens, rugalmas lehetőség:

  • Általában kártyával fizet
  • Autói hetente egyszer vagy kevesebbszer tankolnak
  • Olyanoknak szóló lehetőség, akik gyakran tankolnak külföldön
Kedvezmény a magyarországi Shell kutakon 6,98 FT BRUTTÓ (5,50 FT NETTÓ)
Kedvezményes autómosás a magyarországi Shell állomásokon 5%
Fizetési mód – banki átutalás Díjmentes
Havi számlavezetési díj Díjmentes
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj partner kutakon 1.1%
Belföldi üzemanyag tranzakciós díj Shell kutakon 1.1%
Nemzetközi üzemanyag és nem üzemanyag tranzakciós díj 1.1%

SHELL KÁRTYA ELŐNYEI

Széleskörű hálózat

A Shell-kártyával akár 200 magyarországi és 26 000 európai töltőállomásnál tankolhat.

Forma 1 minőségű üzemanyagok

A Shell minőségi üzemanyagai segítenek még erősebbé teszik autóját és segítenek megóvni annak motorját.

Megtakarítási lehetőségek és promóciók

A Shell-kártyájával Ön nem csak a különleges feltételeket élvezhető, hanem időszakonként változó különleges ajánlatainkat is kihasználhatja.

Kiemelkedő szolgáltatások

A Shell kiváló minősége és szolgáltatásai tapasztalaton és az ügyfélközpontú hozzáálláson alapulnak

Személyre szabott üzemanyagkártya

Válassza ki Shell-kártyájának jellemzőit a vállalata egyéni szükségletei alapján

6,98 Ft kedvezmény literenként

Igényeljen Shell kártyát még ma.

Rendeljen Shell kártyát most

A Shell kártyáról

A Fleetcor, mint az egyik legnagyobb olajmárka, büszke arra, hogy partnere a Shellnek, és örömmel biztosítja a Fleetcor ügyfeleinek a Shell üzemanyagkártyát. A Shell a világ egyik legismertebb üzemanyag-szolgáltatójaként kétségtelenül az egyik legjobb minőségű üzemanyagot kínálja, amellyel flottáját elláthatja.

Shell kártya által nyújtott üzemanyag-kedvezmények

A kiváló minőségű üzemanyagok mellett számos exkluzív kedvezményt biztosíthat flottájának, a kedvezmények között szerepel a literenkénti 6,98 Ft-os megtakarítás és egyéb alkalmi kedvezmények.

6,98 Ft-os

SHELL KÁRTYA SZOLGÁLTATÁS

A Fleetcor büszke arra, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújt Shell kártyás ügyfelei számára, az online portál a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető számlái kezelésére; itt megtekintheti, valamint megrendelheti és lemondhatja kártyáit is. Valamennyi számla elérhető a portálon, így bármikor hozzáférhet üzemanyagköltségeihez, valamint a számláit egy Ön által megjelölt e-mail címre is megküldjük.

Online portálunk mellett elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk is készséggel válaszol minden kérdésére, itt tud kapcsolatba lépni velünk.

Rendeljen Shell kártyát most

SZOLGÁLTATÁSAINK

FLEETCOR-ügyfélként Ön hasznos szolgáltatásokhoz és eszközökhöz fér hozzá. A további szolgáltatásainkkal további lehetőségeket szeretnénk ajánlani Önnek – még az üzemanyagkártyán

Konfigurálja és tegye egyedivé Shell kártyáját az Ön üzleti igényeinek megfelelően. Üzemanyagkártyás megoldásunkkal Ön ül a vezetőülésben.

Kényelmesen kiválaszthatja, hogy mi legyen lehetséges az új Shell kártyájával. Ezt a folyamatot tetszőlegesen gyakran megismételheti, és az összes, a flottájához szükséges kártyát a kosárba teheti.

Fleetcor töltőállomás kereső

Egy gyors és egyszerű módja annak, hogy megtalálja a következő üzemanyagtöltő állomást. Tervezze meg és optimalizálja egyéni útvonalát, vezessen kedvenc benzinkútjaihoz. Keressen rá konkrét termékekre és szolgáltatásokra, például autómosókra, éttermekre, üzletekre, ATM-ekre, üzemanyagtípusokra, töltési sebességre és még sok másra. A több, mint 26 000 elfogadóhelyből álló európai hálózat mindig az Ön rendelkezésére áll!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A FLEETCOR SHELL-KÁRTYÁJÁVAL KAPCSOLATBAN

Csak kattintson ide és rendelje meg a kártyát közvetlenül az online megrendelési folyamatunkon keresztül.

Ha szeretne előtte tanácsot vagy információt kérni, az új ügyfélszolgálatunk elérhető minden hétköznap 8 és 17 óra között telefonon a következő számon: +36 199 93402. Vagy e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: ugyfelszolgalat@fleetcor.hu. Egy munkatársunk a lehető leghamarabb fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Annak függvényében, hogy csak Shell- vagy multi Shell-kártyát rendelt, egész Németországban fizethet vele; a nemzetközi Shell-kártyájával pedig Németországon kívül is a Shell-töltőállomásoknál és (multi Shell-kártya esetén) partnereink elfogadóhelyein is. A vonatkozó elfogadóhelyeket megtalálja a töltőállomás-keresőnkben.

Nincsenek további kérdései? – Nagyszerű, akkor egyszerűen rendelje meg egyéni Shell-kártyáját.

Igen, jelenleg összesen 31 európai országban. Ehhez nemzetközi Shell-kártyára van szüksége, amelyet online könnyedén beállíthat.

Az üzemanyagon felül Shell-kártyájával minden, az autóhoz kapcsolódó terméket megvásárolhat, mint például autóápoló, olajok, kenőanyagok stb. és az esetlegesen vonatkozó útdíjakat is megfizetheti pl. alagutak vagy hidak esetén.

FLEETCOR-ügyfélként a kártya kialakításakor eldönthetni, hogy csak belföldön vagy külföldön is szeretné használni Shell-kártyáját, illetve hogy szeretné-e aktiválni a partnerhálózatot. A FLEETCOR lehetőséget biztosít Önnek vállalata összes kártyájának egyéni testreszabására. Ezen felül tetszés szerint beállíthatja a kártya PIN-kódját.

A csak Shell-kártyával kizárólag a Shell-töltőállomásoknál tankolhat. Ezért legtöbb ügyfelünk a multi Shell-kártyát választja. Ezt a kártyát partnereink elfogadóhelyein is használhatja.

KIEGÉSZÍTŐINK ÉS ESZKÖZEINK

A FLEETCOR ügyfeleként Ön is részesülhet a számos szolgáltatásból, amelyet ügyfeleinknek kínálunk, akár a kártya előnyeként, akár opcionálisan.

Üzemanyagkártyás ügyfeleink számára minden olyan szolgáltatás elérhető, amely FLEETCOR ügyfelei számára vagy az üzemanyagkártyát használóknak jár. Tudjon meg többet róla itt:

1

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen…

RÉSZLETEK
2

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni…

RÉSZLETEK
3

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

RÉSZLETEK

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: