Ugrás a tartalomra
top

Shell Card – a legjobb üzemanyagkártya vállalatok számára

A Shell-kártya az ideális fizetési megoldás az üzleti ügyfeleink számára. Ez a prémium üzemanyagkártya a Shell-minőség mellett az egyedülálló szolgáltatásainkat is tartalmazza, amely lehetővé teszi Önnek a könnyed és hatékony flottakezelést.

  • Tegyen szert hozzáférésre több mint 38 000 töltőállomáshoz Európa-szerte
  • Csökkentse adminisztratív terheit
  • Takarítson meg akár literenként 5 centet minden feltöltésnél
VÁLLALATA SZÁMOS ELŐNYRE TEHET SZERT, HA A SHELL-KÁRTYÁT VÁLASZTJA ÜZEMANYAGKÁRTYAKÉNT!
SZÉLESKÖRŰ HÁLÓZAT

A Shell-kártyával akár 200 magyarországi és 38 000 európai töltőállomásnál tankolhat.

FORMA-1 MINŐSÉGŰ ÜZEMANYAGOK

A Shell minőségi üzemanyagai segítenek még erősebbé teszik autóját és segítenek megóvni annak motorját.

MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK ÉS PROMÓCIÓK

A Shell-kártyájával Ön nem csak a különleges feltételeket élvezhető, hanem időszakonként változó különleges ajánlatainkat is kihasználhatja.

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A Shell kiváló minősége és szolgáltatásai tapasztalaton és az ügyfélközpontú hozzáálláson alapulnak.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZEMANYAGKÁRTYA

Válassza ki Shell-kártyájának jellemzőit a vállalata egyéni szükségletei alapján.

Shell Tankkarte
–literenként 5 Ft
Megrendeléshez az alábbi információkra lesz szüksége:
  • Vállalatának adószáma,
  • Becsült havi teljes fogyasztás
  • A sofőr neve vagy a jármű rendszáma
  • Fizetési adatok


ALAKÍTSA SZÜKSÉGLETEI SZERINT SZEMÉLYRESZABOTT SHELL-KÁRTYÁJÁT

A Shell-kártya megoldásaival Ön egyénileg vezethet.
Könnyedén kiválaszthatja, hogy mit szeretne csinálni az új Shell-kártyájával. Annyiszor megismételheti ezt a folyamatot, ahányszor csak szeretné és hozzáadhatja az összes olyan kártyát a bevásárlókosarához, amelyre flottájának szüksége van.

MIT SZERETNE KIFIZETNI AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁJÁVAL?
HOL SZERETNÉ HASZNÁLNI SHELL-KÁRTYÁJÁT?

SZOLGÁLTATÁSOK ÜGYFELEINKNEK

Shell-kártyatulajdonosként Ön kihasználhatja a következő, csomagba tartozó szolgáltatásokat:

A FLEETCOR TÖLTŐÁLLOMÁS-KERESŐJE MEGMUTATJA AZ ÖSSZES SHELL- ÉS PARTNER-TÖLTŐÁLLOMÁST EGÉSZ EURÓPÁBAN

Ez az online térkép segít Önnek megtalálni a legközelebbi olyan töltőállomásokat, amelyekhez Shell-kártyája hozzáférést biztosít. Tervezze meg és optimalizálja útvonalát. Közvetlenül ellenőrizheti, hogy mely töltőállomások fogadják el a kártyáját és megtekintheti a címüket, telefonszámukat, kiválasztott üzemanyagaikat és nyitvatartásukat.

top

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A FLEETCOR SHELL-KÁRTYÁJÁVAL KAPCSOLATBAN

Csak kattintson ide és rendelje meg a kártyát közvetlenül az online megrendelési folyamatunkon keresztül.

Ha szeretne előtte tanácsot vagy információt kérni, az új ügyfélszolgálatunk elérhető minden hétköznap 8 és 17 óra között telefonon a következő számon: +36 199 93402. Vagy e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: ugyfelszolgalat@fleetcor.hu. Egy munkatársunk a lehető leghamarabb fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Annak függvényében, hogy csak Shell- vagy multi Shell-kártyát rendelt, egész Németországban fizethet vele; a nemzetközi Shell-kártyájával pedig Németországon kívül is a Shell-töltőállomásoknál és (multi Shell-kártya esetén) partnereink elfogadóhelyein is. A vonatkozó elfogadóhelyeket megtalálja a töltőállomás-keresőnkben.

Nincsenek további kérdései? – Nagyszerű, akkor egyszerűen rendelje meg egyéni Shell-kártyáját.

Igen, jelenleg összesen 31 európai országban. Ehhez nemzetközi Shell-kártyára van szüksége, amelyet online könnyedén beállíthat.

Az üzemanyagon felül Shell-kártyájával minden, az autóhoz kapcsolódó terméket megvásárolhat, mint például autóápoló, olajok, kenőanyagok stb. és az esetlegesen vonatkozó útdíjakat is megfizetheti pl. alagutak vagy hidak esetén.

FLEETCOR-ügyfélként a kártya kialakításakor eldönthetni, hogy csak belföldön vagy külföldön is szeretné használni Shell-kártyáját, illetve hogy szeretné-e aktiválni a partnerhálózatot. A FLEETCOR lehetőséget biztosít Önnek vállalata összes kártyájának egyéni testreszabására. Ezen felül tetszés szerint beállíthatja a kártya PIN-kódját.

A csak Shell-kártyával kizárólag a Shell-töltőállomásoknál tankolhat. Ezért legtöbb ügyfelünk a multi Shell-kártyát választja. Ezt a kártyát partnereink elfogadóhelyein is használhatja.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A FLEETCOR ügyfeleként Ön számos olyan szolgáltatást vehet igénybe, amelyet a csomag részeként vagy opcionálisan nyújtunk ügyfeleinknek.

Az üzemanyagkártyával rendelkező ügyfeleink számára minden FLEETCOR-ral és üzemanyagkártyával kapcsolatos szolgáltatás elérhető. Tudjon meg többet itt:

01

A felhasználóbarát okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy…

02

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen…

03

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsájtunk egy saját, hozzáférést, amely lehetővé…

04

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg