Ugrás a tartalomra
top

Bárhol is legyen - mi továbbra Önnel vagyunk!

covid-19
covid-19

A FLEETCOR még mindig itt van Önnek! Szolgáltatásaink zavarmentesen működnek, és továbbra is azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

 

A jelenlegi helyzet fokozott óvatosságot, szolidaritást és kitartást követel meg mindannyiunktól, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogassuk Önt ebben a nehéz időszakban - szolgáltatásaink teljeskörű és zavartalan biztosításával.

 

Együtt nézünk szembe COVID 19 járvány okozta nehézségekkel, amely hatással van nem csak személyes, hanem az üzleti életünkre és az eddigi életmódunk gyökeres megváltoztatását követeli meg tőlünk. Mi a FLEETCOR-nál is hoztunk néhány óvintézkedést, hogy megvédjük a munkavállalóinkat és közvetlen környezetünket, ezért a legtöbb részlegünk otthonról dolgozik jelenleg. Továbbra is arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb minőségben tudjuk Önnek nyújtani, mégha ez a vállalatunkon belüli átszervezéssel is jár.

 

  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Munkatársaink továbbra is elérhetőek. Minden jellegű kérdését vagy kérését nyugodtan küldje az ugyfelszolgalat@fleetcor.hu e-mail címre, vagy keresse munkatársainkat telefonon.

 

  • ONLINE PORTÁL

Az online portálunk is elérhető az ügyfeleink számára. Kezelheti fiókját a nap 24 órájában, minden információt megtalál üzemanyagkártyáival kapcsolatban. A belépéshez kattintson ide.

 

  • TERMÉKEINK

Shell kártyáink továbbra is használhatóak bármiféle korlátozás nélkül. Változás esetén haladéktalanul tájékoztatjuk ügyfeleinket.

 

  • ÚJ ÜGYFELEINKNEK

Értékesítési osztályunk ugyanúgy új ügyfeleink rendelkezésére áll. Minden jellegű kérdését vagy kérését nyugodtan küldje az ujugyfel@fleetcor.hu e-mail címre.

 

Vállalatunk továbbra is azon van, hogy kövesse az állami hatóságok és a WHO iránymutatásait, ezért ha a későbbiekben bármilyen változást kell eszközölnünk,azokat a weboldalunk Hírek menüpontja alatt azonnal elérhetővé tesszük.

 

VÁLSÁG IDEJÉN IS ITT VAGYUNK - ÖNNEK!

 

Az Ön FLEETCOR csapata

FLEETCOR-HÍREK
– LEGYEN NAPRAKÉSZ

Tankolási korlátozások a Shell-nél

Partnerünk, a Shell korlátozta a tankolásokat bizonyos töltőállomásaikon.

Tudjon meg többet

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd.

Tudjon meg többet

Bárhol is legyen - mi továbbra Önnel vagyunk!

A FleetCor még mindig ott van az Önnek! Szolgáltatásaink zavarmentesen működnek, és mi azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

Tudjon meg többet
bg

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: