Ugrás a tartalomra
top

ÜDVÖZLI A FLEETCOR

Büszkék vagyunk arra, hogy üzemanyagkártyás partnerei lehetünk

A FLEETCOR az üzemanyagkártyák és fizetési megoldások vezető, független globális szállítója. Az üzleti vállalkozások haladását szolgáljuk, a vállalatokat segítve a kiadások hatékonyabb ellenőrzésében.

Több mint 500 000 fiókot és többmillió kártyabirtokost szolgálunk ki Észak-Amerikában, Európában, Afrikában és Ázsiában. Ezek az üzleti vállalkozások a nagy olajtársaságoktól, mint amilyen a Shell, az egy töltőhelyes kis üzemanyag-forgalmazókig terjednek.


További információkért látogasson el ide: www.corpay.com

 

Corpay Inc, (NYSE: CPAY) a világ egyik vezető szereplője az üzleti fizetési megoldások területén, melynek célkitűzése az üzleti költségek hatékony egyszerűsítése. A FLEETCOR porfóliójában megtalálható márkák segítik a vállalkozások kiadásait biztonságosan automatizálni, digitalizálni és kontrollálni a vállalkozás munkatársai, illetve beszállítóival szemben. A FLEETCOR szolgáltatásai jelen vannak az észak- és dél-amerikai, ázsiai valamint az európai piacokon.  További információkért kérjük látogasson el weboldalunkra: www.corpay.com.

SZERVEZETÜNK

A FLEETCOR egy, az Egyesül Államokban bejegyzett, nemzetközi vállalat, amelynek vezető szerepe van a pénzügyi szolgáltatások piacán.
Néhány adat rólunk:


3,8 milliárd dollár

Éves bevétel

2 milliárd

Tranzakció évente

több, mint 800 ezer

boldog ügyfél

több, mint 9 ezer

munkavállaló világszerte

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SZERVEZETRŐL
SZERETNE CSATLAKOZNI?

Új munkáltatót keres és éppoly izgalmasnak találja a pénzügyi szektort és a flottakezelést, mint mi? Látogassa meg karrieroldalunkat és nézzen körül!

Itt megtalálja az összes nyitott pozíciónkat és állásra jelentkezhet hozzánk.

YOU WANT IN ON THIS?

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: