ÜDVÖZLI A FLEETCOR

Büszkék vagyunk arra, hogy üzemanyagkártyás partnerei lehetünk

Shell embléma

A FLEETCOR az üzemanyagkártyák és fizetési megoldások vezető, független globális szállítója. Az üzleti vállalkozások haladását szolgáljuk, a vállalatokat segítve a kiadások hatékonyabb ellenőrzésében.

Több mint 500 000 fiókot és többmillió kártyabirtokost szolgálunk ki Észak-Amerikában, Európában, Afrikában és Ázsiában. Ezek az üzleti vállalkozások a nagy olajtársaságoktól, mint amilyen a Shell, az egy töltőhelyes kis üzemanyag-forgalmazókig terjednek.


További információkért látogasson el ide: www.FLEETCOR.com.

 

FLEETCOR Technologies (NYSE: FLT) a világ egyik vezető szereplője az üzleti fizetési megoldások területén, melynek célkitűzése az üzleti költségek hatékony egyszerűsítése. A FLEETCOR porfóliójában megtalálható márkák segítik a vállalkozások kiadásait biztonságosan automatizálni, digitalizálni és kontrollálni a vállalkozás munkatársai, illetve beszállítóival szemben. A FLEETCOR szolgáltatásai jelen vannak az észak- és dél-amerikai, ázsiai valamint az európai piacokon.  További információkért kérjük látogasson el weboldalunkra: www.FLEETCOR.com.