Ugrás a tartalomra
top

CLUB SMART – BÓNUSZ A TANKOLÁSÉRT

CLUBSMART
CLUBSMART

A ClubSmart kártya egy ideális kiegészítője a Shell-kártyának, és egy olyan bónuszkártya, amellyel nagyszerű nyereményekre tehet szert azzal, hogy tankol.

A FLEETCOR ügyfeleként kizárólagos lehetősége van a ClubSmart kártya megrendelésére és arra, hogy kihasználja a Shell által kezdeményezett ingyenes program által nyújtott előnyöket. Ez a kártya teljesen ingyenes, de számos előnnyel jár!

Fogadja köszönetünket és rendelje meg a ClubSmart kártyát.

Így juthat hozzá bónuszkártyájához:

 

A promóció menete:

A Shell ClubSmart kártyával Ön és sofőrjei bónuszpontokat gyűjthetnek minden tankolásnál. Hagyományos üzemanyag esetén literenként egy, V-Power termékek esetén literenként 5 pont kerül jóváírásra. Pontjait különböző jutalmakra válthatja be, mint például utalványok, autókiegészítők, szépségápolási és wellness-termékek és sok minden más.

A teljesen ingyenes program vállalata és sofőrjei számára nyújtott előnyeinek teljes kihasználásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

 • VÁLJON SHELL CLUBSMART-TAGGÁ
  Regisztráljon online.
  Erősítse meg e-mail címét.
  Jelentkezzen be a Shell-alkalmazásba kártyaszáma használatával vagy tegye hagyományos Shell ClubSmart kártyáját pénztárcájába.

   
 • HOGYAN JUTHAT ELŐNYÖKHÖZ
  Csak tankoljon, mutassa fel kártyáját a pénztárnál és a helyi személyzet automatikusan rátölti pontjait a kártyájára.

   
 • JUTALMAZZA MEG MAGÁT
  Válassza ki a jutalmak közül azt, amelyikre be szeretné váltani pontjait, és a Shell díjmentesen elküldi Önnek azokat. Vagy váltsa be pontjait közvetlenül az üzletben.

Szeretne egy ClubSmart kártyát, de nincs még Shell-kártyája?
Akkor ne habozzon, megrendelheti Shell-kártyáját itt és ezt követően kihasználhatja a bónuszprogram nyújtotta nagyszerű lehetőségeket.

 

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni Magyarországon.

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: