Ugrás a tartalomra
top

CLUB SMART – BÓNUSZ A TANKOLÁSÉRT

A ClubSmart kártya egy ideális kiegészítője a Shell-kártyának, és egy olyan bónuszkártya, amellyel nagyszerű nyereményekre tehet szert azzal, hogy tankol.

A FLEETCOR ügyfeleként kizárólagos lehetősége van a ClubSmart kártya megrendelésére és arra, hogy kihasználja a Shell által kezdeményezett ingyenes program által nyújtott előnyöket. Ez a kártya teljesen ingyenes, de számos előnnyel jár!

Fogadja köszönetünket és rendelje meg a ClubSmart kártyát.

Így juthat hozzá bónuszkártyájához:

A promóció menete:

A Shell ClubSmart kártyával Ön és sofőrjei bónuszpontokat gyűjthetnek minden tankolásnál. Hagyományos üzemanyag esetén literenként egy, V-Power termékek esetén literenként 5 pont kerül jóváírásra. Pontjait különböző jutalmakra válthatja be, mint például utalványok, autókiegészítők, szépségápolási és wellness-termékek és sok minden más.

A teljesen ingyenes program vállalata és sofőrjei számára nyújtott előnyeinek teljes kihasználásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

 • VÁLJON SHELL CLUBSMART-TAGGÁ
  Regisztráljon online.
  Erősítse meg e-mail címét.
  Jelentkezzen be a Shell-alkalmazásba kártyaszáma használatával vagy tegye hagyományos Shell ClubSmart kártyáját pénztárcájába.

   
 • HOGYAN JUTHAT ELŐNYÖKHÖZ
  Csak tankoljon, mutassa fel kártyáját a pénztárnál és a helyi személyzet automatikusan rátölti pontjait a kártyájára.

   
 • JUTALMAZZA MEG MAGÁT
  Válassza ki a jutalmak közül azt, amelyikre be szeretné váltani pontjait, és a Shell díjmentesen elküldi Önnek azokat. Vagy váltsa be pontjait közvetlenül az üzletben.

Szeretne egy ClubSmart kártyát, de nincs még Shell-kártyája?
Akkor ne habozzon, megrendelheti Shell-kártyáját itt és ezt követően kihasználhatja a bónuszprogram nyújtotta nagyszerű lehetőségeket.

 

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

App Shell kártya

A felhasználóbarát okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy töltőállomást a közelben.

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsájtunk egy saját, hozzáférést, amely lehetővé teszi, hogy átlátható módon és valós időben megtekintse és megváltoztassa adatait, illetve hogy folyamatosan figyelemmel kövesse kártyái mozgását.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg