Ugrás a tartalomra
top

ONLINE PORTÁL: ÖNKISZOLGÁLÓ HOZZÁFÉRÉS

FLEETCOR-ügyfélként Ön egyedi hozzáférést kap az önkiszolgáló (Self-Serve) online portálhoz. Mit tud ez az eszköz és hogyan teszi könnyebbé vállalata életét? Tekintse meg itt az új lehetőségeket, amelyeket Önnek ajánlunk:

 • KÁRTYA- ÉS FIÓKKEZELÉS A HÉT MINDEN NAPJÁN, 24 ÓRÁBAN
  Az online portálhoz tartozó hozzáférés az Ön kezébe helyezi a helyzet irányítását. Ne várjon a nyitvatartási időnkig: változtassa meg adatait bármikor, legyen az éjjel vagy nappal.

   
 • ELLENŐRIZZE ÜZEMANYAGKÖLTÉSÉT BÁRHONNAN
  Mostantól kezdve nem csak adatait módosíthatja, hanem egy átlátható betekintést is kap a kártyához kapcsolódó tranzakciókról. Bármikor megtekintheti és letöltheti a korábbi számlákat és megtudhatja a jelenlegi fogyasztást.

   
 • KÉNYELMES KÁRTYAIGÉNYLÉS CSAK PÁR KATTINTÁSSAL
  Új munkavállalója van? Vagy vásárolt egy elektromos autót és még nincs hozzá megfelelő kártyája? Ügyfélként könnyedén igényelhet újabb kártyákat az önkiszolgáló (Self-Serve) rendszeren keresztül.
 • GYORS HOZZÁFÉRÉS A FONTOS DOKUMENTUMOKHOZ
  Szeretné látni, hogy mely iratok lettek mentve fiókjába vagy hogy milyen adatokkal rendelkezünk Önről? Nem gond. Erre a célra is használhatja online portálunkat.

Már van egy fiókja és szeretne bejelentkezni, hogy első kézből tapasztalhassa meg ezeket az előnyöket?

ITT TALÁLHATÓ AZ ONLINE PORTÁL

 

Már ügyfél, de elfelejtette a hozzáférési adatait? Használja az „Elfelejtettem a jelszavam” funkciót az online portál bejelentkezési oldalán.

AZ ONLINE PORTÁLHOZ

 

Még nem ügyfelünk, de szeretné használni szolgáltatásainkat? Nem gond!

VÁLJON FLEETCOR-ÜGYFÉLLÉ!

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

App Shell kártya

A felhasználóbarát okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy töltőállomást a közelben.

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsájtunk egy saját, hozzáférést, amely lehetővé teszi, hogy átlátható módon és valós időben megtekintse és megváltoztassa adatait, illetve hogy folyamatosan figyelemmel kövesse kártyái mozgását.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg