Ugrás a tartalomra
top

ONLINE PORTÁL: ÖNKISZOLGÁLÓ HOZZÁFÉRÉS

KUNDENPORTAL: MYFLEETCOR
KUNDENPORTAL: MYFLEETCOR

FLEETCOR-ügyfélként Ön egyedi hozzáférést kap az önkiszolgáló MyFleetcor online portálhoz. Mit tud ez az eszköz és hogyan teszi könnyebbé vállalata életét? Tekintse meg itt az új lehetőségeket, amelyeket Önnek ajánlunk:

 • KÁRTYA- ÉS FIÓKKEZELÉS A HÉT MINDEN NAPJÁN, 24 ÓRÁBAN
  Az online portálhoz tartozó hozzáférés az Ön kezébe helyezi a helyzet irányítását. Ne várjon a nyitvatartási időnkig: változtassa meg adatait bármikor, legyen az éjjel vagy nappal.

   
 • ELLENŐRIZZE ÜZEMANYAGKÖLTÉSÉT BÁRHONNAN
  Mostantól kezdve nem csak adatait módosíthatja, hanem egy átlátható betekintést is kap a kártyához kapcsolódó tranzakciókról. Bármikor megtekintheti és letöltheti a korábbi számlákat és megtudhatja a jelenlegi fogyasztást.

   
 • KÉNYELMES KÁRTYAIGÉNYLÉS CSAK PÁR KATTINTÁSSAL
  Új munkavállalója van?  Ügyfélként könnyedén igényelhet újabb kártyákat az önkiszolgáló MyFleetcor rendszeren keresztül.

 

 • GYORS HOZZÁFÉRÉS A FONTOS DOKUMENTUMOKHOZ
  Szeretné látni, hogy mely iratok lettek mentve fiókjába vagy hogy milyen adatokkal rendelkezünk Önről? Nem gond. Erre a célra is használhatja online portálunkat.

 

Már van egy fiókja és szeretne bejelentkezni, hogy első kézből tapasztalhassa meg ezeket az előnyöket?

ITT TALÁLHATÓ AZ ONLINE PORTÁL

 

Már ügyfél, de elfelejtette a hozzáférési adatait? Használja az „Elfelejtettem a jelszavam” funkciót az online portál bejelentkezési oldalán.

AZ ONLINE PORTÁLHOZ

 

Még nem ügyfelünk, de szeretné használni szolgáltatásainkat? Nem gond!

VÁLJON FLEETCOR-ÜGYFÉLLÉ!

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni Magyarországon.

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: