Ugrás a tartalomra
top

AHHOZ, HOGY ÜGYFELÜNK LEHESSEN

Mindig a megfelelő ajánlat – Shell Card üzemanyagkártya a FLEETCOR-tól

több mint 5 kártya
 • Egy kis méretű vagy egy közepes méretű járműparkkal rendelkezik, és kevesebb, mint 5 üzemanyagkártyát szeretne igényelni?
 • Használja új ügyfeleink számára kialakított online űrlapunkat.
 • Csupán 10 perc alatt az interaktív űrlap végigvezeti Önt a rendelési folyamaton és minden lépéshez hasznos magyarázatokat biztosít Önnek.
egytől öt kártyáig
 • Egy nagy méretű járműflottával rendelkezik,
  és több, mint 5 kártyára van szüksége?
 • Lépjen kapcsolatban velünk a ujugyfel@fleetcor.hu email címen
 • Vagy hívjon fel minket az új ügyfélszolgálati telefonszámunkon:
  (01)9993403

 

Mielőtt elkezdené…

Ahhoz, hogy gyorsan és könnyedén igényelhessen a FLEETCOR-tól Shell Card üzemanyagkártyát, a következő adatok megadása szükséges:

 • Az Ön cégének adószáma: Ahhoz, hogy Shell Card kártyájához hitelkeretet biztosíthassunk, el kell végeznünk az Ön cégének azonosítását, amit az adószáma alapján fogunk megtenni.
  FIGYELEM: Szolgáltatásainkat kizárólag Magyarországon bejegyzett cégek vehetik igénybe.
 • A becsült havi összfogyasztás: Ahhoz, hogy a legpontosabban beállíthassuk hitelkeretét, szükségünk van járműparkja minden járművére vonatkozóan a becsült havi összfogyasztás adataira. Ez az érték minimum 75 liter és maximum 50 000 liter között lehet.
 • Gépjárművezető nevei vagy rendszámok: Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb védelmet biztosítsuk az üzemanyagkártyák illetéktelen használata ellen, minden FLEETCOR Shell kártyán feltüntetésre kerül a gépjárművezető neve vagy a jármű rendszáma.
 • Számláit fizethezi beszedési megbízással, amellyel gyorsan és kényelmesen fizetheti számláit késedelem nélkül. Ezenkívül lehetősége van banki átutalással is kiegyenlíteni a számláit. Mindkét fizetési módhoz szükség van egy érvényes bankszámlaszámra.

4 egyszerű lépés Shell kártyája igényléséhez:

 • Első lépés – Hitelellenőrzés: A FLEETCOR-nál egy személyre szabott hitelkeret kerül beállításra. Ahhoz, hogy a megfelelő hitelkeretet tudjuk biztosítani Önnek, szükségünk van a beazonosításhoz cégadataira (elérhetőségek, adószám, stb.), valamint a becsült havi üzemanyag fogyasztására is.
 • Második lépés – Kártyabeállítások: Válassza ki, hány darab üzemanyagkártyát szeretne igényelni járműparkja számára. Ezt követően minden kártyához beállíthatja a kívánt kategóriát és a hálózati lefedettséget, továbbá személyre szabhatja a kártyát a sofőr nevének vagy a gépjármű rendszámának megadásával.
 • Harmadik lépés – Extra szolgáltatások: Kérésre, FLEETCOR Shell Card üzemanyagkártyájával alacsony extra költségért cserébe további szolgáltatásokat is igénybe vehet, többek között a szén-dioxid kibocsátás csökkentésével hozzájárulhat a klímavédelemhez.
 • Negyedik lépés – Fizetési módok: Ebben a lépésben található űrlap segítségével adhatja meg fizetési adatait, és további információkat olvashat a közvetlen beszedési megbízásról.

Miután leadta az online megrendelését, FLEETCOR Shell üzemanyagkártyáit, a hozzájuk tartozó PIN kóddal, postán fogjuk kézbesíteni az Ön által megadott címre. A kártyák a kézhezvételtől kezdve azonnal használhatók.

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

App Shell kártya

A felhasználóbarát okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy töltőállomást a közelben.

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg