Ugrás a tartalomra

SHELL A KÁRTYÁINKRÓL – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Kérjük, használja visszahívás szolgálatásunkat vagy megtalálhatja minden kapcsolati adatunkat elérhetőségeinket jelen lap alsó részén. Állunk rendelkezésére minden hétköznap 08:00-tól 17:00-ig. Pénteken 08:00-tól 14:30-ig.

Összesen pár lépésből áll az üzemanyagkártya megrendelése. Először általános adatokat kell megadnia a vállalatáról. Ezután egy hitelellenőrzés kerül lebonyolításra – ha Ön nem található meg a rendszerünkben, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 199 93403). A következő lépésben egyedileg beállíthatja kártyáit és szükség esetén kijelölhet további szolgáltatásokat. Majd válassza ki a kívánt fizetési módot.

Könnyedén igényelhet egy üzemanyagkártyát az online rendelési rendszerünkön keresztül. Kérjük, legyenek a keze ügyében az alábbi adatok: Vállalatának adószáma, becsült havi fogyasztás, a sofőr neve vagy a jármű rendszáma, illetve a fizetési adatok.

Minden kártyán PIN-kód által védett, így még ha el is veszíti őket, akkor sem éri semmilyen veszteség. A jövőben nem kell kiküldeni sofőrjeit készpénzzel, biztosítása kétséges. Ezen felül egy csalásgátló rendszerünk is van, amely valós időben azonosítja és jelenti a gyanúsnak ítélt tevékenységeket.

Az üzemanyagkártyák mellett szóló legfontosabb ok valószínűleg a leegyszerűsödő könyvelés. A külön nyugták összegyűjtése helyett egyszerűen fizethet a kártyával és a számlázási időszak végén egyetlen számlát fog kapni tőlünk. Ezen felül további előnyökhöz is juthat a választott termék típusától függően.

Alapvetően bármilyen vállalat, cég vagy szervezet igényelhet üzemanyagkártyát a FLEETCOR-tól. A vásárlás során nincs minimálisan kötelező mennyiség. Ezen felül bármikor megszüntetheti a kártyát, nincs határozott idejű szerződési idő.

MUNKAIDŐ

Felveheti velünk a kapcsolatot hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között.

Már FLEETCOR-ügyfél? Kérjük, használja a következő kapcsolatfelvételi csatornák egyikét:

Szeretne FLEETCOR-ügyféllé válni?

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: