Ugrás a tartalomra
top

Tisztelt Ügyfelünk!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd. Bízunk benne, hogy a belföldi érvényességű Shell kártyái által nyújtott szolgáltatásunkat az új hálózatban is élvezik majd. A kártyát minden típusú üzemanyag vásárlására használhatja, beleértve az AdBlue és az LP gáz vásárlását is. Egyéb kérdések esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. E-mail: kapcsolato@fleetcor.hu; T: +36 1 999 3402 (Külföldről is hívható) - hétfőtől péntekig (8:00 - 17:00)

 

FLEETCOR-HÍREK
– LEGYEN NAPRAKÉSZ

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd.

Tudjon meg többet

Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba

A FLEETCOR vállalat részt vesz a nemzetközi Clean Advantage™ programban, amely ellenőrzött projektekkel támogatja a szén-dioxod-kibocsátás hatásainak csökkentését, pl. faültetési programok, talajrehabilitáció és alternatív energia előállításának támogatásával.

Tudjon meg többet

Bárhol is legyen - mi továbbra Önnel vagyunk!

A FleetCor még mindig ott van az Önnek! Szolgáltatásaink zavarmentesen működnek, és mi azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

Tudjon meg többet
bg
FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg