Ugrás a tartalomra
top

CORPAY INC.

A Corpay Inc. a nemzetközi működésű vállalatunk, amely a FLEETCOR Deutschland GmbH anyavállalata és a világ vezető szereplője az üzleti kifizetések terén.

A Corpay Inc. az innovációt jelentő, új és jobb fizetési módszereket kidolgozó szelleiségének hála a jövő üzleti kifizetéséneinek vezetője.

Speciális kifizetési megoldásaink segítenek a vállalatoknak irányítani, leegyszerűsíteni és biztonságosabbá tenni az üzemanyag, terhek, díjak és a szállás költségeinek kifizetését.

A világ több mint 80 országában emberek milliói használják megoldásainkat kifizetéseik lebonyolítására.

 

NEMZETKÖZI JELENLÉTÜNK

A Corpay Inc. az egész világon rendelkezik irodákkal és nagy szakértelemmel büszkélkedhet a vállalati kifizetések tekintetében. És ez az, ami igazán egyedivé tesz minket. Hálózatba kötjük leányvállalatainkat és szorgalmazzuk a tudás megosztását a szervezeten belül annak érdekében, hogy a világ minden tájáról összegyűjtött tapasztalatunkat felhasználjuk a termékeink és szolgáltatásaink megteremtésében:

ÜZEMANYAG
Az üzemanyag-kifizetési megoldásaink jobb lehetőséget biztosítanak a vállalatoknak az üzemanyagvásárlásra és költségeik kezelésére.

 

KIFIZETÉSEK
Az elektronikus kifizetési megoldásaink automatizálják és leegyszerűsítik a követelések folyamatát.

 

DÍJFIZETÉS
Az RFID-technológiánk hihetetlen kényelmet biztosít a díjak és más kifizetések terén.

 

SZÁLLÁSFIZETÉS
A szállásfizetési megoldásaink jobb lehetőségeket biztosítanak a vállalatoknak szállodai szobák lefoglalására és pénzmegtakarításra.

SZERVEZETÜNK

A FLEETCOR egy, az Egyesül Államokban bejegyzett, nemzetközi vállalat, amelynek vezető szerepe van a pénzügyi szolgáltatások piacán.
Néhány adat rólunk:


3,8 milliárd dollár

Éves bevétel

2 milliárd

Tranzakció évente

több, mint 800 ezer

boldog ügyfél

több, mint 9 ezer

munkavállaló világszerte

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SZERVEZETRŐL

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: