Ugrás a tartalomra
top

FLEETCOR Hungary Kft.

DE MÉGIS KIK VAGYUNK...

Minden egyes nap minden megtett lépése és minden meghozott döntése során egyetlen dologra koncentrálunk, ez pedig nem más, mint a FLEETCOR-ígéret.

Nem számít, hogy Ön egy ügyfelünk vagy partnerünk, ha bármilyen okból meglátogatja a weboldalunkat, akkor egy dologban biztos lehet:

A FLEETCOR...

.. EGY BIZTONSÁGOS SZÁM!
Egy kifejlesztett digitális rendszerrel, ellenőrzött tranzakciókkal, csalás elleni védelemmel és felülvizsgálati eszközökkel óvjuk ügyfeleinket.

.. PRÉMIUM TERMÉKEKET ÉS PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOKAT JELENT!
Az állításunk: 100% minőség. Ezért támaszkodunk termékeinket és szolgáltatási portfoliónkat tekintve kizárólag olyan partnerekre, akik a miénkkel megegyező minőségi szabványokkal rendelkeznek.

.. INNOVATÍV TAPASZTALATOT JELENT!
Egy hagyományos vállalat tapasztalatai és egy start-up innovatív szelleme – minden esetben a legjobbat igyekszik nyújtani

.. FLEETCOR-ÉLMÉNYT KÍNÁL!
Velünk nem lesz szüksége bonyolult programokra a termékeink megértéséhez vagy flottája kezeléséhez – a célunk az, hogy hasznot hozzunk Önnek

.. A „JÖVŐ” LÁTOMÁSÁT KÖVETI
Már ma a holnap kérdéseivel foglalkozunk, hogy a jövőben is a legjobb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Már elkészítettük a jövő üzemanyagait!

.. ÁTLÁTHATÓAN MŰKÖDIK!
Szeretné tudni, hogy mi történik? Az ügyfeleink tudják. Minden lehetséges csatornán kommunikálunk és megosztjuk tudásunkat ügyfeleinkkel.

 

SZERVEZETÜNK

A FLEETCOR egy, az Egyesül Államokban bejegyzett, nemzetközi vállalat, amelynek vezető szerepe van a pénzügyi szolgáltatások piacán.
Néhány adat rólunk:


3,8 milliárd dollár

Éves bevétel

2 milliárd

Tranzakció évente

több, mint 800 ezer

boldog ügyfél

több, mint 9 ezer

munkavállaló világszerte

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SZERVEZETRŐL

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: