euroShell üzemanyagkártyák

Shell embléma
Csak Magyarországon megközelítőleg 200 Shell benzinkút található.

euroShell Сard Single National

Az euroShell Card Single National készpénz nélküli üzemanyag-fizetést tesz lehetővé a Shell összes, valamint a Mobil Petrol hálózat 14 magyarországi töltőállomásán. Csak Magyarországon megközelítőleg 200 Shell és 14 Mobil Petrol benzinkút található. Csak Magyarországon megközelítőleg 200 Shell és 14 Mobil Petrol benzinkút található.

Csak Magyarországon megközelítőleg 200 Shell benzinkút található. EXPRESSZ KÁRTYARENDELÉS
Magyarországon megközelítőleg 200 üzemanyagtöltő állomáson, Európa-szerte pedig mintegy 7000 Shell benzinkútnál tankolhat.

euroShell Сard Single International

Az euroShell Card Single International komplex összeurópai megoldás az egész cég számára. A többi cég üzemanyagkártyáitól eltérően velünk Magyarországon megközelítőleg 200 üzemanyagtöltő állomáson, Európa-szerte pedig mintegy 7000 Shell benzinkútnál tankolhat.

Magyarországon megközelítőleg 200 üzemanyagtöltő állomáson, Európa-szerte pedig mintegy 7000 Shell benzinkútnál tankolhat. EXPRESSZ KÁRTYARENDELÉS
Az euroShell kártyát csak Magyarországon több, mint 200 Shell benzinkútnál, Európában pedig a mintegy 25000 társult benzinkútnál fogadják el.

euroShell Сard Multi International

Az euroShell Card Multi International hozzáférést biztosít az Ön számára a legnagyobb magyarországi és európai üzemanyagtöltő hálózatokhoz. Az euroShell kártyát csak Magyarországon több, mint 200 Shell benzinkútnál, Európában pedig a mintegy 25000 társult benzinkútnál fogadják el.

Az euroShell kártyát csak Magyarországon több, mint 200 Shell benzinkútnál, Európában pedig a mintegy 25000 társult benzinkútnál fogadják el. EXPRESSZ KÁRTYARENDELÉS