Shell üzemanyagkártyák

Üzemanyag típusa: Diesel

Üzemanyag típusa: Minden típus

Gépjárműhöz köthető termékek:

  • Könnyedén, kényelmesen és készpénz nélkül vásárolhat a a Shellnél minőségi dízel üzemanyagot, valamint AdBlue adalékanyagot járműve dízel motorjába.
  • Shell kártyájával könnyen és kényelmesen fizetheti az úthasználati díjakat, az alagútdíjakat, valamint a kompok és hidak átkelési díjait is.
  • A Shellnél minőségi benzint, valamint - egyes töltőállomásoknál - LPG vagy CNG üzemanyagokat is vásárolhat.
  • A Shellnél minőségi kenőolajakat, motorolajat, autóalkatrészeket (mint például akkumulátort vagy gumiabroncsot) is vásárolhat, továbbá különböző szolgáltatásokat is igénybe vehet, úgy mint autómosás, javítás vagy szolgálat.

Ön állíthatja be minden egyes kártyához az Ön számára megfelő hálózati lefedettséget.

  • Tankolás a Shell partnerállomásain:

    Ezzel a lehetőséggel például Németországban az Avia, Esso és Total benzinkutaknál is tankolhat.
  • Tankolás külföldön:

    Ezzel a lehetőséggel FLEETCOR-os Shell kártyája egész Európában érvényes.

A két lehetőség egyesítésével Európa legnagyobb partner hálózatában 19 országban, megközelítőleg 25 000 állomáson tankolhat.

Az Shell üzemanyagkártya előnyei:

Egy járműpark menedzser legfontosabb feladata a hatékony költség kezelés, mely magában foglalja a járműpark üzemanyagköltségének pontos elszámolását és a megtakarítási lehetőségek felismerését.

Költségek nélkül élvezheti a Shell üzemanyagkártya előnyeit. Ez nem csak azt jelenti hogy Shell minőségű üzemanyagot tankolhat, de számos más előnyre is szert tehet Európa legnagyobb üzemanyagtöltő hálózatában. Ezenfelül teljesen átláthatja kiadásait, melynek köszönhetően kényelmesen és egyszerűen kezelheti flottáját.