Ugrás a tartalomra
top

Shell Card – a legjobb üzemanyagkártya vállalatok számára

A Shell-kártya az ideális fizetési megoldás az üzleti ügyfeleink számára. Ez a prémium üzemanyagkártya a Shell-minőség mellett az egyedülálló szolgáltatásainkat is tartalmazza, amely lehetővé teszi Önnek a könnyed és hatékony flottakezelést.

  • Tegyen szert hozzáférésre több mint 38 000 töltőállomáshoz Európa-szerte
  • Csökkentse adminisztratív terheit
  • Takarítson meg akár literenként 5 centet minden feltöltésnél
VÁLLALATA SZÁMOS ELŐNYRE TEHET SZERT, HA A SHELL-KÁRTYÁT VÁLASZTJA ÜZEMANYAGKÁRTYAKÉNT!
SZÉLESKÖRŰ HÁLÓZAT

A Shell-kártyával akár 200 magyarországi és 38 000 európai töltőállomásnál tankolhat.

FORMA-1 MINŐSÉGŰ ÜZEMANYAGOK

A Shell minőségi üzemanyagai segítenek még erősebbé teszik autóját és segítenek megóvni annak motorját.

MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK ÉS PROMÓCIÓK

A Shell-kártyájával Ön nem csak a különleges feltételeket élvezhető, hanem időszakonként változó különleges ajánlatainkat is kihasználhatja.

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A Shell kiváló minősége és szolgáltatásai tapasztalaton és az ügyfélközpontú hozzáálláson alapulnak.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZEMANYAGKÁRTYA

Válassza ki Shell-kártyájának jellemzőit a vállalata egyéni szükségletei alapján.

Shell Tankkarte
–literenként 5 Ft
Megrendeléshez az alábbi információkra lesz szüksége:
  • Vállalatának adószáma,
  • Becsült havi teljes fogyasztás
  • A sofőr neve vagy a jármű rendszáma
  • Fizetési adatok


ALAKÍTSA SZÜKSÉGLETEI SZERINT SZEMÉLYRESZABOTT SHELL-KÁRTYÁJÁT

A Shell-kártya megoldásaival Ön egyénileg vezethet.
Könnyedén kiválaszthatja, hogy mit szeretne csinálni az új Shell-kártyájával. Annyiszor megismételheti ezt a folyamatot, ahányszor csak szeretné és hozzáadhatja az összes olyan kártyát a bevásárlókosarához, amelyre flottájának szüksége van.

MIT SZERETNE KIFIZETNI AZ ÜZEMANYAGKÁRTYÁJÁVAL?
HOL SZERETNÉ HASZNÁLNI SHELL-KÁRTYÁJÁT?

SZOLGÁLTATÁSOK ÜGYFELEINKNEK

Shell-kártyatulajdonosként Ön kihasználhatja a következő, csomagba tartozó szolgáltatásokat:

SHELL-KÁRTYA ALKALMAZÁS

Mindig találhat egy Shell- vagy partner-töltőállomást a közelben az okosnavigáció (Smart Navigator) segítségével. A szűrőfunkció használatával megtalálhatja pontosan azt a töltőállomást, amely megfelel igényeinek.

CLUBSMART CARD

The ClubSmart Card is the Shell reward program to which FLEETCOR customers have exclusive access. Every time the car is refuelled, points are collected, which the cardholder can then exchange for great rewards.

ÉS MÉG SOK MÁS

Üzemanyagkártya-felhasználóként nem csak az üzemanyagkártya szolgáltatásait használhatja, hanem mindenekelőtt a FLEETCOR szolgáltatásait is igénybe veheti. Tudja meg most, hogy milyen előnyökre tehet szert a FLEETCOR ügyfeleként.

A FLEETCOR TÖLTŐÁLLOMÁS-KERESŐJE MEGMUTATJA AZ ÖSSZES SHELL- ÉS PARTNER-TÖLTŐÁLLOMÁST EGÉSZ EURÓPÁBAN

Ez az online térkép segít Önnek megtalálni a legközelebbi olyan töltőállomásokat, amelyekhez Shell-kártyája hozzáférést biztosít. Tervezze meg és optimalizálja útvonalát. Közvetlenül ellenőrizheti, hogy mely töltőállomások fogadják el a kártyáját és megtekintheti a címüket, telefonszámukat, kiválasztott üzemanyagaikat és nyitvatartásukat.

top

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A FLEETCOR SHELL-KÁRTYÁJÁVAL KAPCSOLATBAN

Csak kattintson ide és rendelje meg a kártyát közvetlenül az online megrendelési folyamatunkon keresztül.

Ha szeretne előtte tanácsot vagy információt kérni, az új ügyfélszolgálatunk elérhető minden hétköznap 8 és 17 óra között telefonon a következő számon: +36 199 93402. Vagy e-mailt is küldhet nekünk a következő címre: ugyfelszolgalat@fleetcor.hu. Egy munkatársunk a lehető leghamarabb fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Annak függvényében, hogy csak Shell- vagy multi Shell-kártyát rendelt, egész Németországban fizethet vele; a nemzetközi Shell-kártyájával pedig Németországon kívül is a Shell-töltőállomásoknál és (multi Shell-kártya esetén) partnereink elfogadóhelyein is. A vonatkozó elfogadóhelyeket megtalálja a töltőállomás-keresőnkben.

Nincsenek további kérdései? – Nagyszerű, akkor egyszerűen rendelje meg egyéni Shell-kártyáját.

Igen, jelenleg összesen 31 európai országban. Ehhez nemzetközi Shell-kártyára van szüksége, amelyet online könnyedén beállíthat.

Az üzemanyagon felül Shell-kártyájával minden, az autóhoz kapcsolódó terméket megvásárolhat, mint például autóápoló, olajok, kenőanyagok stb. és az esetlegesen vonatkozó útdíjakat is megfizetheti pl. alagutak vagy hidak esetén.

FLEETCOR-ügyfélként a kártya kialakításakor eldönthetni, hogy csak belföldön vagy külföldön is szeretné használni Shell-kártyáját, illetve hogy szeretné-e aktiválni a partnerhálózatot. A FLEETCOR lehetőséget biztosít Önnek vállalata összes kártyájának egyéni testreszabására. Ezen felül tetszés szerint beállíthatja a kártya PIN-kódját.

A csak Shell-kártyával kizárólag a Shell-töltőállomásoknál tankolhat. Ezért legtöbb ügyfelünk a multi Shell-kártyát választja. Ezt a kártyát partnereink elfogadóhelyein is használhatja.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A FLEETCOR ügyfeleként Ön számos olyan szolgáltatást vehet igénybe, amelyet a csomag részeként vagy opcionálisan nyújtunk ügyfeleinknek.

Az üzemanyagkártyával rendelkező ügyfeleink számára minden FLEETCOR-ral és üzemanyagkártyával kapcsolatos szolgáltatás elérhető. Tudjon meg többet itt:

01

A felhasználóbarát okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy…

02

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen…

03

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsájtunk egy saját, hozzáférést, amely lehetővé…

04

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg