Ugrás a tartalomra
top

Találja meg az Ön közelében
lévő Shell és Shell-partner
benzinkutat.

Ez az online térkép segít Önnek megtalálni a legközelebbi olyan töltőállomásokat, amelyekhez Shell-kártyája hozzáférést biztosít. Tervezze meg és optimalizálja útvonalát. Közvetlenül ellenőrizheti, hogy mely töltőállomások fogadják el a kártyáját és megtudhatja róluk az alábbiakat:

  • cím és telefonszám
  • üzemanyagválaszték
  • nyitvatartás

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsájtunk egy saját, hozzáférést, amely lehetővé teszi, hogy átlátható módon és valós időben megtekintse és megváltoztassa adatait, illetve hogy folyamatosan figyelemmel kövesse kártyái mozgását.

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg