Ugrás a tartalomra
top

Üzemanyagkártya mobil alkalmazás

Minden Shell-kártyával rendelkező ügyfelünknek azt tanácsoljuk, hogy töltse le az okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkat.
Az oka egyértelmű – flottája egyik járművével utazik és nem ismeri a térséget, ahol van?
Annak érdekében, hogy tankja soha ne fogyjon ki, nyissa meg az okosnavigációs (Smart Navigation) alkalmazást és tervezzen meg egy kitérőt a legközelebb Shell- vagy Shell partner-töltőállomáshoz.

A letöltés ennyire egyszerű – csak kövesse a hivatkozást vagy használja a megfelelő QR-kódot:

 

  • Tervezze meg és optimalizálja egyéni útvonalát az okosnavigáció (Smart Navigation) alkalmazás segítségével.
  • Találja meg a legközelebbi töltőállomásokat az országos elfogadóhálózatban.
  • Tankoljon körülbelül 1800 Shell- és 2500 partner-töltőállomásnál országszerte.
  • Csökkentse üzemanyagköltségét az útvonal optimalizálásával.

OKOSNAVIGÁCIÓ (SMART NAVIGATION)
EGY PILLANAT ALATT

  • SZŰRŐ Ez a funkció segít Önnek abban, hogy megtalálja pontosan azt, amit keres! Szeretne egy kávét? Hadd mutassuk meg Önnek csak azokat a töltőállomásokat, amelyek rendelkeznek kávézóval.

 

  • ÚTVONAL Találja meg az Önnek megfelelő töltőállomást útközben még azelőtt, hogy megkezdte volna az útját, és igazítsa ehhez az útvonalát.

 

  • BEÁLLÍTÁSOK Az alkalmazás beállításaiban különböző kezelési lehetőségeket talál, amelyekkel szükség szerint testreszabhatja azt.

 

  • KERESŐ Eltévedt a hatalmas Európa területén és nem találja jelenlegi helyzetét a kijelzőn? Használja a keresőfunkciót és az automatikusan visszaviszi kiindulópontjára.

 

slide
slide
slide
 

A SZÉNDIOXID-KOMPENZÁCIÓ A CLEAN ADVANTAGE PROGRAM KERETÉN BELÜL

Fontos Önnek a környezet? Nekünk is. Ezért ajánlunk fel Önnek egy olyan lehetőséget, ami segít csökkenteni flottája széndioxid-kibocsájtását.

SHELL KÁRTYA APPLIKÁCIÓ

A felhasználóbarát navigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy töltőállomást a közelben.

ONLINE PORTÁL

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezzen a szükséges információkkal, ezért a rendelkezésére bocsátunk egy saját hozzáférést.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje meg, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg