Ugrás a tartalomra
top

Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba

Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba
Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba

A FLEETCOR vállalat részt vesz a nemzetközi Clean Advantage™ programban, amely ellenőrzött projektekkel támogatja a szén-dioxod-kibocsátás hatásainak csökkentését, pl. faültetési programok, talajrehabilitáció és alternatív energia előállításának támogatásával.

Kártyájával most az Ön cége is részese lehet a programnak és támogathatja a környezetvédelmet. Mindezt egyszerűen megteheti adminisztráció és egyéb befektetés nélkül, Önnek továbbra is csak tankolnia kell és kártyával fizetnie.

Minden kártyájával tankolt üzemanyag-mennyiséghez kiszámítjuk céges járműveinek szén-dioxid-kibocsátását, ami után hozzájárulásával akár 50 %-kal is csökkentheti ezen károsanyag-kibocsátás hatásait. Magyarországon helyi környezetvédelmi  projekteket támogatunk mint pl. környezetkímélő talajművelés vagy faültetési projektek. A programban való részvétel önkéntes, bármikor lehetősége van visszavonni hozzájárulását.

Kártyával rendelkező ügyfeleinknek köszönhetően Európa-szerte már 800 000 tonnával csökkentettük a szén-dioxod-kibocsátás káros hatásait. Köszönjük!​

 

Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba

 

A CO2 károsanyag-kibocsátás csökkentéséről további információ érhető el a ​Clean Advantage weboldalán.

A projektek további részleteit ​itt tekintheti meg.

Minden évben tájékoztatjuk, hogy vállalata hozzájárulása hány tonnával csökkentette a CO2-kibocsátásának környezetterhelését.

A programban való részvétel a természetvédelem támogatása mellett kiváló lehetőséget nyújt vállalkozása számára a  társadalmi felelősségvállalás melletti elköteleződésben és ügyfelei körében kitűnhet versenytársai közül. A Clean Advantage programban való részvételét feltüntetheti vállalkozása weboldalán, valamint lehetősége lesz a program marketing anyagait és logóját használni, céges járműveit pedig a "Clean  Fleet" matricával megjelölni. Kérésére szívesen elküldjük Önnek az anyagokat.

 

Örömünkre szolgál, hogy együtt támogatjuk a környezetvédelmet.

 

FLEETCOR-HÍREK
– LEGYEN NAPRAKÉSZ

Tankolási korlátozások a Shell-nél

Partnerünk, a Shell korlátozta a tankolásokat bizonyos töltőállomásaikon.

Tudjon meg többet

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Shell kártyáit mostantól már partnerünknél, a magyar Mobil Petrol hálózat 14 töltőállomásán is elfogadják majd.

Tudjon meg többet

Clean Advantage Program™ - Egy lépés a helyes irányba

A FLEETCOR vállalat részt vesz a nemzetközi Clean Advantage™ programban, amely ellenőrzött projektekkel támogatja a szén-dioxod-kibocsátás hatásainak csökkentését, pl. faültetési programok, talajrehabilitáció és alternatív energia előállításának támogatásával.

Tudjon meg többet

Bárhol is legyen - mi továbbra Önnel vagyunk!

A FleetCor még mindig ott van az Önnek! Szolgáltatásaink zavarmentesen működnek, és mi azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

Tudjon meg többet
bg

A FLEETCOR AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁÉRT VAN

HOGYAN SEGÍTHET A FLEETCOR?

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk felel meg leginkább flottájának, lépjen az üzemanyagkártya-kalkulátorunkra, ahol könnyen megtalálhatja a legjobban kiszolgáló kártyatípust.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy értékesítési csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséget és engedje meg, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel. Nincs kedve a hosszú várakozáshoz?

Használja a visszahívási lehetőséget – időt és energiát takaríthat meg: