Hotline új ügyfelek részére
Hotline új ügyfelek részére
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
E-mail
E-mail

Adatvédelmi irányelv

Shell embléma

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen nyilatkozat a FleetCor Hungary Kft.-re és csoportvállalataira (együttesen FLEETCOR) és az általuk üzemeltetett honlapokra vonatkozik.
A FLEETCOR fontosnak tartja az Ön adatainak védelmét.  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy védjük mindazoknak az adatait, akik megadják nekük a kapcsolatfelvételi és személyes adataikat. A jelen nyilatkozat ismerteti, milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk az adatokat, kivel osztjuk meg és milyen választási lehetőségei vannak az adatok felhasználásával kapcsolatban. Ismertetjük továbbá, hogy milyen lépéseket teszünk az adatbiztonság védelme érdekében, és hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban. Az adatvédelmi gyakorlat eltérő lehet attól az országtól függően, ahol működünk, a helyi gyakorlatnak és jogi előírásoknak megfelelően.
A FLEETCOR eleget tesz az USA - EU közötti Safe Harbor keretrendszerben leírt követelményeknek, az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának előírásai szerint az Európai Unió tagállamaiból származó személyes adatok gyűjtésével, felhasználásával és megőrzésével kapcsolatban. A FLEETCOR tanúsítja, hogy betartja a Safe Harbor tájékoztatásra, választásra, adattovábbításra, biztonságra, adatintegritásra, hozzáférésre és végrehajtásra vonatkozó adatvédelmi alapelveit. Ha többet szeretne megtudni a Safe Harbor programról és szeretné megtekinteni a FLEETCOR tanúsítványát, kérjük, látogasson el a http://www.export.gov/safeharbor/  címre.

 

Az általunk gyűjtött adatok

Pénzforgalmi vagy egyéb üzleti szolgáltatások szolgáltatójaként közvetlen kapcsolatba kerülhetünk Önnel, és emiatt Ön dönthet úgy, hogy rendelkezésünkre bocsátja személyes adatait.

Például rendelkezésünkre bocsáthatja személyes adatait, amikor megrendeli a FLEETCOR-on keresztül ajánlott terméket; FLEETCOR tájékoztatókra iratkozik fel; felmérésekben és promóciókban vesz részt, terméket igényel, állásra pályázik a FLEETCOR-nál; vagy más módon kommunikál velünk. Amikor rendelkezésünkre bocsátja az információkat, már nem marad névtelen.  Az üzleti kapcsolatba lépéskor és az üzleti kapcsolat során személyes adatokat kapunk Önről a tranzakcióval kapcsolatban pénzügyi intézményektől és más szervezetektől. Információkat szerezhetünk Önről a fizetési tranzakciót feldolgozó vállalatoktól, nyilvánosan elérhető információrendszerektől, hitelképesítő ügynökségektől és kereskedelmi információs szolgáltatásoktól.

Ha FLEETCOR termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne igénybe venni a honlapon vagy egy értékesítési munkatársunkon keresztül, akkor dönthet úgy, hogy rendelkezésünkre bocsátja a vállalati és/vagy személyes adatait.

A FLEETCOR nem vállal felelősséget a fórumainkon vagy a nyilvánosan elérhető beszélgetések során önként megadott személyes adatokért.

Az általunk kapott személyes adatok típusai:

  • kapcsolatfelvételi adatok (pl. név, postai vagy e-mail címek, és telefon- vagy faxszámok)
  • kapcsolatfelvételi munkahelyi adatok (pl. munkakör, osztály, szervezet neve)
  • igénylő és társigénylő adatai (pl. név, postai vagy e-mail címek, telefon- vagy faxszámok, alapítási vagy születési idő, azonosítószámok)
  • felhasználónév és jelszó
  • fizetési kártya adatai
  • pénzügyi adatok (pl. pénzügyi számlaadatok és információk, amelyek szerepelhetnek egy hitel-jelentésben)
  • PIN vagy hozzáférési kód
  • olyan további személyek kapcsolatfelvételi adatai, akikkel szeretné, ha felvennénk a kapcsolatot
  • Ön által megadott tartalom (pl. hozzászólások)
  • munkaviszonnyal kapcsolatos adatok
  • mobilkészülék egyedi azonosítója
  • közösségi média azonosító (pl. Facebook azonosító)
  • helymeghatározó adatok
  • egyéb információk (pl. vásárlási magatartás és preferenciák, nyelvpreferenciák, életkor, születési idő, nem és családi állapot)

 

Az általunk gyűjtött névtelen adatok

Bizonyos adatokat automatizált módon gyűjtünk, pl. cookie-kat és webjelzőket, amikor a honlapra  látogat. Az ilyen módon gyűjtött adatok magukba foglalják az IP-címet, a böngésző típusát, az operációs rendszert, a hivatkozási URL-eket, a honlapon végzett műveleteket, a honlap meglátogatásának dátumait és időpontjait. A „cookie” a webszerver által a számítógép merevlemezére vagy a mobilkészülék memóriájára helyezett szöveges fájl. Az Internet-címkeként, képpontcímkeként vagy tiszta GIF-ként is ismert „webjelző” az információ webszerverre való visszaküldésére szolgál. A cookie-kat és más internetes technológiákat a felhasználó online élményeinek gazdagítására használjuk a honlap és a kapcsolattartó programok kezelésével. A cookie maga nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat.


Cookie-k

Ha a böngészője lehetővé teszi a cookie-k használatát, kis mennyiségű adatot tárolhatunk a számítógépén arról, hogy a honlap melyik részét látogatta meg, és melyik jellemző tetszett a legjobban. A tartalmat ekkor az érdeklődéséhez igazíthatjuk. A cookie-kat az engedélyezett felhasználók azonosítására is felhasználhatjuk azzal a céllal, hogy ne kelljen újra beírniuk felhasználónevüket és jelszavukat. Azáltal, hogy lehetővé teszik számunkra annak megértését, hogy Ön hogyan használja webhelyünket, a cookie-k hozzásegítenek ahhoz, hogy jobb, relevánsabb online élményt nyújtsunk Önnek.

Az Ön számítógépén tárolt cookie-k nem érhetők el más vállalatok webhelyein.

A legtöbb böngésző lehetővé teszi a biztonsági beállítások módosítását a cookie-k elfogadására vagy elutasítására. A honlap meglátogatásához nem kell bekapcsolnia a cookie-kat, azonban nélkülük nem tud elérni egyes területeket, és esetleg nem áll majd rendelkezésére az egyedi navigálás sem. Az általunk használt cookie-król és a felhasználásuk céljairól további információkat a Cookie-król szóló irányelv tartalmaz.

 

Webjelzők

Mint számos webhely, a FLEETCOR is használhat webjelzőket. A webjelzők segítenek jobban megérteni a webforgalmunkat és a látogatók viselkedését, valamint a promóciós erőfeszítésekre adott válaszok felmérését. Ez az információ nem alkalmas személyazonosításra, ehelyett egy összefoglaló képet ad arról, hogyan használják a látogatók a honlapot.

Ha kívánja, letilthatja a képpontcímkéket úgy, hogy a böngészőt a képek kihagyására állítja be és letiltja a JavaScript-et.

 

Hogyan használjuk a kapcsolatfelvételi és személyes adatait

Az Ön személyes adatait az adatkezelés céljának megvalósítása érdekében szükséges ésszerű időtartamig kezeljük.

Kapcsolatfelvételi és személyes adatait a következőkre használhatjuk fel:

  • kérelmek indítása az Ön által kért számlákra, értesítés a kérelem státuszáról, vagy további adatok bekérése az áttekintés alatti kérelem feldolgozásának folytatásához;
  • hiteladatok beszerzése, amikor Ön egy terméket igényel, illetve ezt követően
  • az Ön tranzakcióinak feldolgozása;
  • az Ön online számlájának létrehozása és kezelése, a kérdéseire való válaszadás;
  • védelem a csalás, a nem engedélyezett tranzakciók, a kárigények és más kötelezettségek ellen, a kockázati expozíció kezelése;
  • kötelezettségeink teljesítése és az Ön szerződésünkből eredő kötelezettségeinek érvényesítése;
  • tájékoztatás a termékeinkről vagy szolgáltatásainkról;
  • tájékoztatás olyan árukról és szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetik Önt;
  • annak lehetővé tétele, hogy használja szolgáltatásaink interaktív funkcióit;
  • értesítés a változásokról termékeinkben és szolgáltatásaikban;
  • üzleti tevékenységünk működtetése, értékelése és javítása (beleértve új termékek és szolgáltatások kifejlesztését; kommunikációnk kezelését; hirdetéseink hatékonyságának meghatározását; termékeink, szolgáltatásaink és a honlap elemzését; a honlap funkcionalitásának elősegítését; továbbá a könyvelési, könyvvizsgálati, számlázási, összeegyeztetési és behajtási tevékenységeket);
  • interaktív eszközeink használatának megfigyelése és javítása;
  • adatelemzések végrehajtása (beleértve a személyes adatok anonimizálását);
  • munkavállalási érdeklődésének értékelése és kapcsolatfelvétel a lehetséges foglalkoztatás kapcsán;
  • az alkalmazandó jogi követelményeknek, ipari szabványoknak és az irányelveinknek való megfelelés;
  • az adatokat más módon is felhasználhatjuk, amiről külön értesítést adunk adatgyűjtéskor.

Bizonyos tranzakciók során szükséges lehet, hogy Ön megkeressen minket vagy mi megkeressük Önt. Online beszélgetésekre is sor kerülhet. Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen interakciók figyelemmel kísérése és egyes esetekben rögzítése a FLEETCOR általános gyakorlata a munkatársak továbbképzése vagy egy adott tranzakcióhoz vagy interakcióhoz tartozó bizonyíték megőrzése érdekében.

 

Milyen adatokat osztunk meg

Nem értékesítjük, illetve nem hozzuk nyilvánosságra az Önről gyűjtött személyes adatokat, kivéve az itt ismertett módokat, vagy amint arról értesítjük az adatgyűjtéskor.
A gyűjtött személyes adatokat a tranzakciók végrehajtása és az Önnel fennálló üzleti kapcsolatunkkal összefüggő egyéb tevékenységek érdekében, a vonatkozó jogi előírások keretein belül megoszthatjuk a társvállalatainkkal, kibocsátókkal, kereskedőkkel, feldolgozókkal, beszállítókkal vagy más szervezetekkel, amelyek közreműködnek a tranzakciók során. Megoszthatjuk az adatokat továbbá azokkal a szolgáltatókkal, akik nevünkben végeznek szolgáltatásokat és dolgozzák fel az Ön adatait. Mindazoknak, akikkel megosztottuk az Ön személyes adatait, nem engedélyezzük, hogy felhasználják vagy nyilvánosságra hozzák ezeket az adatokat, kivéve, ha a jogi előírások erre lehetőséget adnak, vagy azt kötelezővé teszik. Szerződésben kötelezzük mindezeket a szolgáltatókat, hogy megfelelő módon gondoskodjanak a nevünkben feldolgozott személyes adatok titkosságáról és védelméről.

A honlapon kiválaszthatja olyan funkciók használatát, amelyet más szervezetek látnak el. Ezeket a funkciókat, amelyek magukba foglalhatják a közösségi hálózatokat és a földrajzi helymeghatározó eszközöket, a FLEETCOR-ral nem társult harmadik felek üzemeltethetik. Ezek a harmadik felek saját adatvédelmi nyilatkozatuknak megfelelően kezelhetik a személyes adatokat. A releváns harmadik feleket azonosítjuk azokon a honlapokon, ahol ezeket a funkciókat felajánljuk. Hangsúlyozottan javasoljuk, hogy nézze át a harmadik fél adatvédelmi nyilatkozatát, ha ezeket a funkciókat használja.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy az Ön személyes információit átadjuk abban az esetben, ha üzleti tevékenységünk és eszközeink egészét vagy részét eladjuk vagy átruházzuk. Amennyiben ilyen értékesítésre vagy átruházásra sor kerül, minden ésszerű erőfeszítést meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a kedvezményezett az Ön nekünk megadott személyes adatait oly módon használja, amely összhangban van globális adatvédelmi irányelvünkkel. Az ilyen értékesítés vagy átruházás után az adatok feldolgozásával kapcsolatos kérdéseivel felveheti a kapcsolatot azzal a szervezettel, amelynek személyes adatait átadtuk.


Az Ön jogai és lehetőségei

Az általunk kezelt személyes adataival kapcsolatban bizonyos jogok illethetik meg Önt. Választási lehetőségeket adunk Önnek arra vonatkozóan, milyen személyes adatokat gyűjtünk Önről, hogyan használjuk ezeket az információkat, és hogyan kommunikálunk Önnel.
Választhatja azt a lehetőséget, hogy nem adja meg a személyes adatait FLEETCOR-nak azáltal, hogy tartózkodik a termékek és szolgáltatások használatával járó tranzakcióktól. Dönthet úgy, hogy ne legyen a számítógépéhez kijelölve egy egyedi cookie-azonosítószám, annak érdekében, hogy elkerülje a honlapon gyűjtött adatok egyesítését és elemzését. A legtöbb böngésző tájékoztatni fogja, hogyan állíthatja le az új cookie-k elfogadását, hogyan kaphat értesítést, ha új cookie-t  kap, és hogyan lehet letiltani a meglévő cookie-kat. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy cookie-k nélkül nem tudja teljes mértékben kihasználni a honlap összes funkcióját.
Bármikor közölheti velünk e-mailben, hogy ne küldjünk Önnek több marketinganyagot, ehhez rá kell kattintania a leiratkozási hivatkozásra a tőlünk kapott marketing e-mailekben, vagy fel kell vennie velünk a kapcsolatot  a Hogyan léphet kapcsolatba velünk c. részben leírtak alapján.
A postán kapott marketinganyagok leállíthatók az adott promócióhoz tartozó lemondási utasításokat követve. Lemondhatja a tőlünk kapott promóciós postai levelek kézbesítését úgy is, hogy felveszi velünk a kapcsolatot a Hogyan léphet kapcsolatba velünk c. részben leírtak alapján.

Az előzőleg adott beleegyezése bármikor visszavonható, illetve jogos érdekei alapján bármikor tiltakozhat a személyes adatok kezelésével kapcsolatban. Preferenciáit alkalmazni fogjuk a jövőben. Bizonyos körülmények között a személyes adatok felhasználásáról vagy továbbításáról szóló hozzájárulás visszavonása azt jelenteni, hogy bizonyos termékeket vagy szolgáltatásokat nem vehet igénybe. A preferenciák módosításához vegye fel velünk a kapcsolatot a Hogyan léphet kapcsolatba velünk c. részben leírtak alapján. Fentiektől függetlenül felhívjuk a figyelmét, hogy a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a ránk vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy az általunk vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll, további külön hozzájárulás nélkül, valamint az Ön hozzájárulásának visszavonását követően is kezelhetjük.
Ön utasíthat arra, hogy ne osszuk meg személyes adatait harmadik féllel, kivéve (i) ha a közlésre törvény vagy jogi eljárás kötelez, (ii) bűnüldöző hatóságokkal vagy más kormányzati tiszségviselőkkel, vagy (iii) amennyiben meggyőzősésünk szerint a nyilvánosságra hozatal szükséges vagy helyénvaló fizikai kár vagy pénzügyi veszteség megakadályozása érdekében, vagy tényleges vagy feltételezett csalásra vagy más jogellenes tevékenységre irányuló vizsgálat kapcsán. Az Ön személyes adatait kizárólag a jelen és más olyan irányelvben megadott célokra használjuk, amelyekről értesítettük Önt, hacsak a más célra történő felhasználásra nincs jogi alapunk, például az Ön engedélye. Ahol a törvény előírja, a FLEETCOR az adatgyűjtéskor megszerzi az Ön előzetes engedélyét (i) a személyes adatok marketing célokra történő felhasználásához, és (ii) a hatályos jogszabályok szerint különleges adatnak minősülő személyes adatok feldolgozásához.

Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében:

  • Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről;
  • Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen;
  • Kérheti személyes adatainak helyesbítését;
  • Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását;
  • Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat.


Hogyan őrizzük meg az adatok titkosságát

A FLEETCOR székhelye az Amerikai Egyesült Államokban van.  Az Ön által megadott adatokat továbbíthatjuk, tárolhatjuk és kezelhetjük egy Egyesült Államokban levő biztonságos adatbázisban vagy továbbíthatjuk egy Amerikai Egyesült Államokon kívüli biztonságos adatbázisba.  Amikor adatait más országokba továbbítjuk, az adatokat a jelen nyilatkozatban ismertetett módon védjük.
Az Öntől gyűjtött adatokat továbbíthatjuk és tárolhatjuk külföldön. Külföldön dolgozó munkatársak dolgozhatják fel az adatokat, akik a mi vagy egyik beszállítónk alkalmazásában állnak. Ezek a munkatársak többek között az Ön rendelésének teljesítésével, a fizetéssel kapcsolatos részletek feldolgozásával, illetve ügyfélszolgálattal foglalkozhatnak. Ön a személyes adatainak megadásával beleegyezik az adatok továbbításába, tárolásába és feldolgozásába. Ha megadja nekünk a szervezetében dolgozó más munkatársak vagy személyek adatait, akkor az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy ehhez beleegyezésüket megkapja.
Megtesszük a szükséges intézkedéseket, hogy gondoskodjunk az adatok biztonságáról és védelméről a jelen nyilatkozattal összhangban. A FLEETCOR egy információbiztonsági programot tart fenn, amelynek célja, hogy (i) fenntartsa az Ön személyes adatainak biztonságát és titkosságát; (ii) védekezzen a személyes adatok biztonsága és integritása elleni várható fenyegetések és veszélyek ellen; (iii) védekezzen a személyes adatokhoz való illetéktelen hozzáférés vagy jogosulatlan használat ellen, amely jelentős veszteséget vagy kényelmetlenséget okozhat Önnek vagy a vállalatnak; és (iv) betartsa a vonatkozó jogszabályokat. A beszállítókkal és szolgáltatókkal kötött szerződéseink hasonlóan kötelezik beszállítóinkat és szolgáltatóinkat az Ön személyes adatainak védelmére.
Az interneten keresztüli adatátvitel nem teljesen biztonságos. Bár mindent megteszünk, hogy megvédjük személyes adatait, nem tudjuk garantálni a honlapra küldött adatok biztonságát; az adatátvitel saját felelősségére történik.
Ésszerű óvintézkedéseket teszünk a személyes adatok elvesztése, azokkal való visszaélés vagy azok módosítása ellen, beleértve ebbe a megfelelő technikai, adminisztratív és fizikai eljárásokat. Az Ön által megadott adatokat biztonságos szervereken tároljuk. A személyazonosításra alkalmas adatokat, többek között személyes és vállalati adatokat gyűjtő honlapjainkat SSL-lel biztosítjuk. A legtöbb böngésző közli, hogy a honlap SSL-lel biztosított.
Ha a honlap bizonyos részeinek eléréséhez jelszót adtunk (vagy Ön választott jelszót), akkor Ön felelős a jelszó bizalmas kezeléséért. Arra kérjük, ne ossza meg a jelszót senkivel.
A vonatkozó jogszabály szerint jogában állhat hozzáférést kérni és információt kapni azokról a személyes adatairól, amelyeket mi kezelünk; a személyes adatait frissítheti vagy a tévedéseket kijavíthatja, az adatokat letiltathatja vagy töröltetheti szükség szerint. A személyes adatokhoz való hozzáférést a helyi törvényes előírások korlátozhatják bizonyos körülmények között.
Preferenciái frissítéséhez, adatainak levelezőlistáról való törléséhez vagy egy kérés beküldéséhez kérjük, forduljon hozzánk a Hogyan léphet kapcsolatba velünk c. részben leírtak alapján.

 

Gyerekek adatvédelme

A FLEETCOR honlapját nem szántuk gyerekek általi használatra, különösen nem 13 évesnél fiatalabbak számára. Egyetlen 13 évesnél fiatalabb gyereknek sem szabad megadnia személyes adatait vagy részt vennie bármilyen fórumon, csevegésben vagy online beszélgetésben.  A honlapon a 18 évesnél fiatalabb kiskorúak számára tilos e-mailek, újságok és/vagy termékek és szolgáltatások igénylése. Ha megállapítjuk, hogy ilyen adatokat kaptunk, törölni fogjuk azokat.

 

Használati feltételek

A FLEETCOR honlapját és szolgáltatásait használva Ön hozzájárul, hogy kapcsolatfelvételi adatait  feldolgozzuk a jelen és más nyilakozatokban és/vagy szabályzatokban vázolt módon, amelyről Ön értesítést kapott.

A FLEETCOR fenntartja a jogot, hogy a kapcsolatfelvételi és személyes adatokhoz hozzáférjen és azokat nyilvánosságra hozza annak érdekében, hogy eleget tegyen a hatályos törvényeknek, jogszerű hatósági megkereséseknek és bírósági határozatoknak.

Abban az esa úgy döntünk, hogy adatvédelmi nyilatkozatunkat módosítjuk, a változtatásokat ezen az oldalon közölni fogjuk. A felhasználók számára javasoljuk, hogy tekintsék meg a módosításokat ezen az oldalon. A honlap folytatólagos használata az egész adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti, és a jelen honlap használata a honlapon közölt adatvédelmi nyilatkozat bármilyen módosítását követően a módosított nyilatkozat elfogadását jelenti.

 

Hogyan léphet kapcsolatba velünk

Ha le szeretné mondani a FLEETCOR-tól kapott e-maileket, faxokat vagy telefonhívásokat, frissíteni szeretné adatait, adatai törlését kívánja, vagy az általunk kezelt adatok részleteit kéri, küldjön egy e-mailt a következő címek valamelyikére: info@fleetcor.hu vagy privacy@fleetcor.com

Ha a jelen nyilatkozattal kapcsolatban további kérdései vannak vagy panaszt szeretne tenni, kérjük, forduljon hozzánk:

  •  e-mailben a következő címeken: info@fleetcor.hu vagy privacy@fleetcor.com és adja meg a nevét és telefonszámát, illetve az e-mail vagy postai címét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot; vagy
  • levélben a címünkre (1062 Budapest, Andrássy út 100.) vagy az Adatvédelmi Osztályunk (USA) címére:  FleetCor, Attn:  Privacy Department, 5445 Triangle Parkway, Suite 400, Norcross, Georgia 30092, ne felejtse megadni a nevét és a postai címét vagy telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Jogorvoslatok

Fenti jogainak megsértése esetén Ön jogosult jogorvoslatért fordulni hozzánk a Hogyan léphet kapcsolatba velünk c. részben megjelölt elérhetőségeken.
Az ügyet a jogorvoslatra irányuló kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül kivizsgáljuk, és közérthető formában, az Ön erre irányuló kérelmére írásban tájékoztatást adunk.
Fenti jogainak megsértése esetén Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) is fordulhat jogorvoslatért.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat frissítései

A jelen nyilatkozatot időről időre frissíteni fogjuk az üzleti tevékenységünkben bekövetkező változások tükrözésére. Ha módosítjuk a személyes adatainak felhasználási módját, illetve azokat a célokat és szervezeteket, amelyekre és amelyekkel személyes adatait közöljük, akkor a honlapon közzé fogjuk tenni a nyilatkozat módosításáról szóló értesítést; ha továbbra is használja a honlapot a módosított nyilatkozat honlapon történő közlése után, azzal elfogadja a módosított nyilatkozatot.