Ugrás a tartalomra
top

KÖRNYEZETBARÁT VEZETÉS? – A CLEAN ADVANTAGE -EL

A klímaváltozás mindannyiunkat érinti! Éppen ezért mi és ügyfeleink is részt veszünk a károsanyag-kibocsájtás problémájának újragondolásában, így elérhetővé tesszük Önöknek a Clean Advantage programot, amely a klímasemleges vezetést támogatja.

Váljon részesévé ennek a szívből jövő kezdeményezésnek és védje aktívan bolygónkat minden egyes megtett kilométerrel!

„Ez az egy bolygónk!”

Hála a Clean Advantage programnak, Ön minden üzemanyagszámlájából 1%-ot adományoz a környezetvédelmi kezdeményezéseknek.

Ezzel nem csak segíthet megelőzni a klímakatasztrófát, de új perspektívába is helyezheti vállalatát!

Mutassa meg ügyfeleinek, hogy mennyire

  • innovatív
  • társadalmilag elkötelezett
  • környezettudatos és
  • fenntartható a vállalkozása!

Így többek közt tanúsítványokat is rendelhet weboldalának.

Szívesen bemutatjuk környezetvédelmi projektjeinket és azt a kezdeményezést, amely mindennél fontosabb számunkra: Clean Advantage program

Még nem követi a tiszta utat? Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül az ügyfélszolgálatunkkal és jelentkezzen tagnak még ma!

Regisztráljon telefonon a +36 199 93402 telefonszámon vagy e-mailben a ugyfelszolgalat@fleetcor.hu címen.

SHELL KÁRTYA APPLIKÁCIÓ

A felhasználóbarát navigációs (Smart Navigation) alkalmazásunkkal mobiltelefonján nyomonkövetheti flottáját és bármikor találhat egy töltőállomást a közelben.

Fix árak

Mint a FLEETCOR üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelünk igénybe veheti a napi fix árat. Már előző nap láthatja, hogy milyen áron fog tankolni Magyarországon.

CLUB SMART KÁRTYA

A ClubSmart kártya egy olyan bónuszprogram, amely a FLEETCOR minden, Shell-kártyát használható ügyfelének elérhető. Gyűjtsön bónuszpontokat és tegyen szert könnyedén a jutalmakra!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? – ENGEDJE MEG, HOGY VISSZAHÍVJUK

Szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról? Engedje meg, hogy új ügyfélszolgálati csapatunk visszahívja Önt egy személyre szabott ajánlattal.
Válassza ki a legkényelmesebb lehetőséges és engedje meg, hogy visszahívjuk. Nincs kedve az idegesítő csilingeléshez és a hosszú várakozáshoz?

Használja visszahívó szolgáltatásunkat– időt és energiát takaríthat meg:

questions bg